hur du tar bort oxidation och bromsdamm från aluminiumhjul

hur du tar bort oxidation och bromsdamm från aluminiumhjul

Fälgar är en viktig del av ett fordon, bidrar till dess värde samt dess utseende. Korrekt skötsel och underhåll av hjul omfattar rengöring dem regelbundet och förhindra ackumulering av bromsdamm och oxidation, vilka båda kan förekomma på en daglig basis. Med rätt verktyg och tillvägagångssätt, rengöra hjul är en enkel process

Du behöver:.
Tryckslang
Frotté handdukar.
Wheel renare.
Wheel-rengöringsborste eller tvätta mitt.
Krom och metall polish.
Automotive vax.
Gummi dressing.


1.
Tvätta utsidan av din bil. Detta kommer att förhindra mer smuts från att komma in på hjulen när du rengör dem. Skölj hjulhusen och insidan av ekrarna med en slang. När du sköljer hjulen och tvätta utsidan, torka bilen med frotté handdukar.
2.
Spray en högkvalitativ hjul renare rikligt på det hjulet så att den är helt täckt av renare . Låt dammsugaren ligga i blöt i några minuter. Skrubba hjulet med ett hjul rengöringsborste eller tvätta mitt, rengöring mellan ekrarna samt i ansiktet och kanten på hjulet. Skölj hjulet ordentligt med en slang eller en högtryckstvätt. Torka hjulet med en ren frottéhandduk.
3.
Ta bort eventuell oxidering på ytan av hjulet med hög kvalitet hjul polish. Detta kommer att rengöra hjulet samt skydda finish och avskräcka framtida oxidation och bromsdamm uppbyggd. Applicera en liten mängd av den polska till en torr, ren frottéhandduk, sedan ansöka målgång i hjulet.
4.
Buff målgång i hjulet tills den är helt fri från oxidation och bromsdamm. För målade och klar-belagda hjul, polera och skydda ytan med fordonsindustrin vax.
5.
Ansök gummi dressing på däcken som en sista touch. Spray eller torka förbandet på däcken, smörja in och torka sedan av överskottet av.


Relaterade artiklar


hur man byter främre bromsbelägg på en 1998 Plymouth vind
define broms
hur man installerar motorn monteras i en krona
hur ändrar vätskan servostyrning år 1992 BMW 525
hur man byter en 1989 corvette bränslefilter
hur man läser koderna på en 1994 Chrysler Concorde
faktorer i bensin motor livslängd
hur man byter 1997 expeditionen tändkablarna
hur vinterförbereder kuskar resor släpvagnar
tecken på att ett bränslefilter kan vara dålig