hur man byter slangen servostyrning i en ’96 Nissan 200SX

hur man byter slangen servostyrning i en ’96 Nissan 200SX

Det finns två servostyrning slangarna på en ྜ Nissan 200SX motor. En slang leder vätskan servostyrning från behållaren in i pumpen, och den andra slangen leder vätskan servostyrning från pumpen till komponenter. Du måste dränera makten vätska styrning pumpen från tanken och pumpen. Detta är ett enkelt projekt att fylla i och tar bara 30 minuter

Du behöver:.
Drain kopp
. Wrench.
Servopumpen slangar.


1.
Öppna huven på ྜ Nissan 200SX och placera ett avlopp kopp under avtappningspluggen på undersidan av servopumpen. Ta bort avtappningspluggen med en skiftnyckel och låt vätskan dränera. Byt ut kontakten och ta bort i avloppet koppen.
Två.
Lossa den övre och nedre säkra muttern på den slang som mellan servopumpen oljebehållare och servopump. Dra ut slangen ur motorrummet. Anslut den nya slangen till pumpen och reservoaren, och dra åt muttrar med skiftnyckel.
3.
Lossa muttern som ansluter slangen till servostyrningen pump, med hjälp av skiftnyckel. Dra slangen från pumpen. Med din hand, följ slangen ner till ventilen. Lossa muttern som ansluter slangen till ventilen och ta bort slangen från motorrummet.
4.
Anslut den nya slangen till servostyrningen ventilen och dra åt säkra muttern med nyckeln. Led slangen upp till servostyrningen pumpen och koppla den till pumpen. Skruva åt muttern med nyckeln.


Relaterade artiklar


vad är det bästa sättet att dela en liten motor block?
hur man beräknar hastigheten i fordon
den bästa tändstift för en Chevrolet Venture
hur man byter transmissionsolja i en 1996 Jeep Cherokee
hur man byter bränsle filter på en 1998 Tahoe
hur man skriver attraktiva begagnad bil annonser
DIY oljebyte i en 2008 Malibu
hur man byter en slutsignal för 2000 Buick LeSabre
Hur återställer du ljuset kontrollera motorn på en 2003 VW Passat?
hur man byter Serpentine belt i en 6,0 Powerstroke