hur man byter kuddar skivbroms på en 1996 Lincoln Town Car

hur man byter kuddar skivbroms på en 1996 Lincoln Town Car

Skivan bromsbelägg på en 1996 Lincoln Town Car ger bättre bromsförmåga och bättre broms liv än den gamla skon och trumma stil bromsar. Beroende på den drivande miljön och bilägarens körstil kan elektroderna vara allt från 30. 000 till 70. 000 miles. När elektroderna har slitits utanför deras tjänst gränser, kan de börja skada bromsen rotorer. Med detta i åtanke, är det bäst att ha bromsarna inspekteras ofta och alla eventuella farhågor så snart som möjligt

Du behöver:.
2 Hjulblock
Skyddsglasögon.
Rörtång.
Domkraft.
2 pallbockar.
Drop pan.
Broms renare.
Hylsnyckelsats.
Vitt litiumfett.
Momentnyckel.


1.
Trampa parkeringsbromspedalen. Placera stoppklossar framför och bakom vänster bakhjul för att förhindra att Town Car från att rulla.
2.
Sätt dina skyddsglasögon på och lossa muttrarna på båda framhjulen. Rulla domkraften under den främre änden och använda den för att höja Lincoln. Placera domkraften under den främre ramen, på sidorna och sänka Town Car, ner på domkraften.
3.
Ta muttrarna och hjulet ifrån höger fram och ställa dem åt sidan. Skjut droppe pannan under bromsen montering och spraya bromsar med broms renare. Ta bort så mycket bromsdamm som möjligt med spray.
4.
Skruva loss bromsok med Hylsnyckelsats och dra bromsok bultarna för hand. Ta tag i toppen av bromsok med händerna och dra upp och stänga av bromsrotortemperatur.
5.
Dra spärren på baksidan av den bromsok och skjut den gamla broms kuddar av bromsoket. Spraya insidan av bromsok noggrant med broms renare att ta bort bromsdamm byggts upp inuti. Smörj ok bilder med vitt litiumfett.
6.
Skjut nya bromsbelägg i bromsoket för hand och se till att friktionsmaterial är inåt. Sätt tillbaka spärren när du är klar.
7.
Skjut bromsok tillbaka över rotorn och anpassa bromsok monteringshålen med fästet. Tryck monteringsbultarna tillbaka i position och dra åt dem med uttaget set.
8.
Upprepa steg 3 till 7 på höger sida.
9.
tillbaka hjulen och muttrarna, sänka Town Car utanför pallbockar och dra åt muttrarna till 75 lbs /ft med momentnyckel.

tips och varningar


 • Det är alltid bäst att ha rotorer maskinbearbetade eller ersätts under en bromskloss byte jobb. De flesta lokala verkstäder eller fordonsindustrin verkstäder kan maskinen din rotorer för en nominell avgift.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter bränslefiltret i en mustang
  hur man väljer den bästa vindrutetorkare
  hur du förbereder din begagnade bil för att sälja
  hur man byter Serpentine belt i en 6,0 Powerstroke
  instruktioner för borttagning av dörrpaneler på 1997 gmc
  hur du tar bort vindrutan trim på en skyddsling
  vad är nackdelen med hybridfordon?
  hur man byter strålkastarnas lampor på en strävan
  detaljer & bil tips vård
  hur du tar bort en stuga luftfilter