Hur får man en ny bil nyckel gjort

Hur får man en ny bil nyckel gjort

Vad händer när du behöver upprepas en bilnyckel? Med flera förare med samma bil i ditt hem eller företag, detta är en reell möjlighet. Lyckligtvis gör nya bilnycklar tar bara några minuter och kräver endast tillgång till den ursprungliga bilnyckeln eller nyckel koder

Du behöver:. .
Bil nyckel eller nyckel koder


1 .
leta upp de ursprungliga bilnyckeln. Kontakta en låssmed som specialiserat sig på att skapa bilnycklarna.
2.
Ta bilen nyckeln till låssmed. Beställ en uppsättning av två eller flera bilnycklar. Har en extra till hands ifall en uppsättning försvinner eller missriktad.
3.
Om du inte har den ursprungliga nyckeln, kontakta den bank eller långivare genom som bilen finansieras. Begäran bilnyckeln koder. Ta bilnyckeln koder till låssmed och begära två nya bilnycklar. Den låssmed kommer att skära nycklar med hjälp av koderna fått från banken.
4.
Kontakta en låssmed för att skapa en nyckel från början om du inte har viktiga koder. Några viktiga koder stämplas på din bil tändning eller inuti låset själv. Låssmeder skapa nycklar från de stämplade koder. De kan skapa nycklar lås med en speciell jigg verktyg utan koder.

Tips och varningar


 • Har din bank kontonummer och personnummer information redo när du kontaktar din bank. Kontakta återförsäljaren som sålde du din bil för att hitta bilens nyckel koder om banken inte kommer att samarbeta eller om bilen inte är finansierad.
 • Keyless entry eller avlägsna bilnycklar är tillgängliga online. Du behöver märke och modell på bilen. Ta den till återförsäljaren och sedan har det programmeras att öppna bilen.
 • Håll bilen nyckel koder på en säker plats och inte ge dem till någon annan. Någon kunde ha dubbletter av bilens nyckel från dessa koder utan din vetskap.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en 1998 corvette’s O2-sensorer
  hur man byter en strålkastare i en 2001 ford focus
  Hur får jag en ersättning nyckel för en Prius?
  hur man rengör plastlinsen på bilens instrumentbräda
  hur man byter ett oljefilter på en 2005 chevy klassiker
  fordonsindustrin spänningsregulator funktioner
  instruktioner för att ändra däck på en 2002 C240 Mercedes-Benz
  hur man byter ett däck på en volkswagon golf
  hur man byter en nyckel för en Lexus
  hur man byter ett bilbatteri i en ny skalbagge