2006 passat luftfilter byte steg-för-steg

2006 passat luftfilter byte steg-för-steg

Byta filter regelbundet är en viktig del av bilens underhåll. Byta ut luftfiltret på Passat är ett enkelt sätt att spara pengar på bilreparationer. Luftfilter hjälper till att rena luften som strömmar in i motorn, vilket ökar livslängden på din motor. Volkswagen rekommenderar att du ändrar ditt luftfilter varje 3. 000 miles, men detta kan variera beroende på körförhållanden

Du behöver:.
K N luftfilter (del nummer 33-2888)
. Skyddsglasögon.
Handskar.


1.
Köp en ny luft filter för Passat från en lokal bildelar butik. För en 2006 WV Passat, är du ute efter ett K N luftfilter med artikelnummer 33-2888. Se till att din del nummer matcher.
Två.
Tillgång till dina luftfilter bostad genom att lyfta huven på din bil. Det är en svart rektangulär låda med ett stort avluftningsslangen fäst vid den. Det ligger på förarsidan av bilen precis framför motorutrymmet.
3.
Lossa klämmorna sitter på sidan av luftfilterhuset enhet. Lyft av locket i bostadshuset.
4.
Ta bort det gamla luftfiltret från bostadshuset. Använd tryckluft för att blåsa skräp och smuts som är runt luftfiltret. Byt ut det gamla filtret med den nya.
5.
Sätt på locket till luftfiltret bostaden tillbaka till huset facket. Se till att locket är ordentligt placerad häng därefter klämmorna tillbaka till huset facket. Underlåtenhet att säkra locket på rätt sätt kan orsaka skada på din motor.

Tips och varningar


 • Använd alltid skyddshandskar och skyddsglasögon när man gör någon form av underhåll på din bilen för din egen säkerhet.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en Mercedes E-320 batteri
  hur man byter en 1994 Dodge glödlampa pickup strålkastare
  hur ändrar kylvätskan i en Elantra
  saker att fråga en bilförsäljare
  hur du sälja din bil : vad göra när den presumtive köparen kontaktar dig .
  hur man byter Serpentine belt i fordon
  Hur man testar för EGR
  hur man byter en serpentin bälte på en 2004 toyota RAV4
  hur du tar bort symboler metall bil
  hur man rengör ett spår kolvring