hur man byter en nyckel för en Lexus

hur man byter en nyckel för en Lexus

Lexus lyxbilar utvecklas med en hög nivå av säkerhet, inklusive motor stöldskydd. Enligt Lexus, fungerar en motor startspärr som en anti-stöld system som förhindrar ett fordon från att starta utan rätt nyckel. En Lexus tändningsnyckeln har en inne transponder chip som sänder en kod till motorn datorn. Koden måste matcha koden programmerats in stöldskyddet. Som ett resultat, som ersätter en Lexus knappen kräver att du kontaktar din lokala Lexus-återförsäljare eller en hög säkerhet låssmed

Du behöver:.
Fordonets identifieringsnummer.
Personlig identifiering.
Registrering eller titel.

Kontakta en Lexus återförsäljare


1.
Spela in din Fordonets identifieringsnummer (VIN). Oftast är VIN placerad på instrumentpanelen under vindrutan. Numret på en liten metall platta och kommer att innehålla 17 tecken. Det unika numret identifierar din bil.
2.
Samla bevis på ägande. Hitta din fordonsregistrering eller titel och ditt körkort. Du behöver information för att bevisa att du äger fordonet.
3.
Kontakta din Lexus återförsäljare. Granska telefon Listor för en lokal återförsäljare eller besök Lexus. com och ange ditt postnummer i "Hitta en återförsäljare" rutan och tryck på "Enter" på tangentbordet. Ring återförsäljaren och låta din nyckel ersätts.

Kontakta en låssmed


1.
Hitta en med hög säkerhet låssmed. Besök associerade Låssmeder of America (ALOA. org). Lexus rekommenderar denna förening för att hitta professionella låssmeder som kan ersätta din Lexus nyckel. Klicka på "Låssmed Sök" i övre högra hörnet av NAVIGATION. Om sökandet skärmen, kontrollera "Automotive" rutan och ange ditt postnummer.
2.
Kontakta låssmed. Ring låssmeden valfri och förklara din situation. Se till att du informera låssmeden du behöver en hög säkerhet-tjänster viktigaste ersättningen. Ta reda på vilken information du behöver för att tillhandahålla. De kommer sannolikt begära ditt körkort och bevis på Lexus ägande.
3.
Ordna ett möte. Boka tid och ta reda på den totala kostnaden för tjänsten.


Relaterade artiklar


hur man installerar takrelingar
hur man byter en glödlampa strålkastare på en Chevrolet Colorado
hur du ändrar strålkastarna på en Buick mötesplats
hur ändrar strålkastarnas lampor i en VW GTI
hur man skall annonsera en bil online
produkter som liknar sköldpadda vax svart krom
hur pris lastbil på Kelley Blue Book
instruktioner för att ändra däck på en 2002 C240 Mercedes-Benz
Varför tvekar min bil på acceleration?
hur kontrollerna av transmissionsolja på en 2005 Chrysler 300C