hur man tar hand om din Audi ar läder av hög kvalitet

hur man tar hand om din Audi ar läder av hög kvalitet

Audi-S-klass är känd för sin höga kvalitet färgade anilin läder. För att behålla sin skönhet och för att förhindra de skadliga sprickor som kommer från spröda obetingad läder, ren och villkor klädseln ofta. Om lädret är mjukt och smidigt, kommer det att bli mer attraktiv, och bekvämare för förare och passagerare

Du behöver:. .
Läderrengöring
Vatten.
Mikrofiberduk.
Läder balsam.
Handduk.


1.
Köp en läderrengöring med ett pH-balans 5 till 5. 5. Alla högre pH balans, och du riskerar att frånta den garvämnen. Se till att lädret svalna innan rengöring
2.
Doppa en mikrofiberduk i vatten, tills den är fuktig. Spray läderrengöring direkt på duken. Rengör ett avsnitt av bilen vid en tidpunkt, till exempel förarsätet rygg. Tvätta försiktigt, eftersom vissa att rensa ut sömmen linjer. Smuts kvar i sömmen kan urholka tråden, och orsaka klädseln att slita sönder med tiden. Använd en mjuk borste läder på bets eller speciellt smutsiga miljöer.
3.
Skölj tvättlapp noga innan du går vidare till ren annat avsnitt. Trasan. Spray mer läderrengöring på tyget och gå vidare till nya avsnitt. Använd en ren, torr handduk att torka av läder efter rengöring.
4.
Se till att bilen är mer än 90 dagar gamla innan de ansöker läder balsam eftersom nya bilar kommer fortfarande att ha fabriken konditionerat läder. Doppa en ren Mikrofiberduk i vatten. Spraya en liten mängd av läder balsam direkt på duken. Torka på läder lätt. Vänta 30 minuter. Använd en ren Mikrofiberduk att lätt polera lädret. Kontrollera att det finns någon alltför balsam kvar på lädret.


Relaterade artiklar


hur man byter bränslefiltret i en 1998 Mitsubishi hägring
hur du tar bort reservdäcket på en 2000 Mazda MPV
Hur byter man strålkastare montage på 2002 f-350?
hur man byter en bränsle-filter i en 2003 Camry
vad är några enkla sätt att förbättra hästkrafter & mpg på en Kia Rio?
hur du tar bort en 1992 kavaljer dörrpanelen
hur man byter front skivbromsar
hur du ändrar luftfiltret på en 1994 toyota pickup
hur man byter torkarbladen på en 1995 Ford F-150
hur man byter motorolja och filter