hur pris lastbil på Kelley Blue Book

hur pris lastbil på Kelley Blue Book

I över ett halvt sekel har Kelley Blue Book gett handlare och konsumenter med ett sätt att forskning värdet av nya och begagnade fordon . Som standard vägledning för fordonsindustrin , gör boken det enkelt att hitta en rimlig köp eller försäljningspriset på lastbilar av alla år och villkor . Ursprungligen bara en utskrift av har Kelley Blue Book utökat sin tillgänglighet till Internet samt

kontrollera värdet av en ny lastbil


1 .
Bestäm på en typ och modell av lastbil till priset . Men om du inte kan begränsa urvalet till en ger Kelley Blue Book online en sida-vid-sida jämförelse alternativ för upp till fyra olika fordon ( se Resurser nedan ) .
2 .

Klicka på " Ny bil Prissättning , " eftersom lastbilar och bilar kombineras till en kategori .
3 .
Använd rullgardinsmenyerna för att välja märke och modell av fordonet . Klicka på " Go " för att navigera till en sida som visar bilder av de två senaste åren av ditt valda lastbil .
4 .
Använd de medföljande visuella representationer om du är osäker på vilken gör och modell du vill pris . Genom att klicka på pickup eller SUV bild kan du se en lista över lastbilstillverkare.
5 .
Välj en tillverkare att se en lista över alla modellerna av nya lastbilar tillgängliga från viss tillverkare , med tillhörande bilder . Hitta en modell du gillar eller återgå till föregående skärm för att välja ett annat märke eller modell .
6 .
Klicka på beskrivande länk ovanför bilden av trucken eller på "Översikt " länk . En sammanfattning av överföring , kör , säng och motortyper och MPG information visas . Att upptäcka mer information om fordonet, klicka på " Pricing "," Bilder "eller " Granska " länkar .

Kontrollera värdet av en begagnad lastbil


1 .

samla så mycket information som möjligt om det specifika lastbil du vill köpa eller sälja . För att få ett exakt värde , måste du känna till körsträcka, postnummer var lastbilen befinner sig och eventuella tilläggskostnader som trucken är utrustad . Extras anses vara något utöver de vanliga funktionerna som kommer med lastbilen .
2 .
Välj " Used Car " fliken Kelley Blue Book online .

3 .
Välj år , märke och modell av trucken du vill pris från rullgardinsmenyerna .
4 .
Klargör ditt syfte för att använda Kelley Blue Book för att fastställa vilken typ av värde som du behöver veta . Det andrahandsvärde kommer att visa dig vad en återförsäljare kommer att anse din bil värd i en transaktion , medan pris kan ge dig en uppfattning om vad en återförsäljare kommer att sälja bilen för på tomten . Privat köp och värderingar försäljning finns representerade i den privata parten värde .
5 .
Välj värde och välj den specifika modell av lastbil du köpa eller sälja på nästa skärm .

6 .
in i bilen, detaljer som du har samlat och klicka på "Fortsätt ".
7 .
Bestäm villkoret som bäst beskriver din lastbil genom läsa sammanfattningar noga . Ta villkor frågesporten om du har problem med att avgöra om lastbilen är i utmärkt, bra , rättvis eller dåligt skick .
8 .
Visa Kelley Blue Book värden ( utmärkt, bra och Rättvisa villkor ) av trucken märke och modell .
9 .
Använd lagt in länkar för att växla mellan rekommenderat försäljningspris , handel-I och Privat fest värderingar .

Tips och varningar


 • Tänk på att Kelley Blue Book värden föreslås värden , eller en plats där köpare och säljare kan inleda förhandlingar .


 • Relaterade artiklar


  hur du sälja din bil : vad göra när den presumtive köparen kontaktar dig .
  Hur man säljer en bil på craigslist.org
  hur du sälja din begagnade bil på internet
  kan du hyra äga en bil?
  Hur man säljer en begagnad bil i Kalifornien
  saker att fråga en bilförsäljare
  hur man skall annonsera din begagnade bil till salu
  hur pris lastbil på Kelley Blue Book
  hur du sälja din bil eller lastbil på nätet
  hur du ställer in rätt pris för din begagnade bil