Hur man säljer en begagnad bil på autotrader.com

Hur man säljer en begagnad bil på autotrader.com

Du kan bli oroligt redo att " bli " av bilen du har kört i år , eller sorgligt att se det gå . Oavsett vilket är fallet kan sälja din begagnade bil bli en tuff och lång process om man går den traditionella vägen för utstationering en skylt i ryggen fönster , sätta upp en skylt i din uppfart eller en annons i Sunday News . ! Gör din försäljningsprocessen mycket lättare att underlätta och kortare för att slutföra med hjälp av användarvänliga AutoTrader. com hemsida för att hitta den perfekta nästa ägare till din snart kommer att vara före detta fordon

Du behöver :
Tillgång till Internet .


1 .
Navigera till http://www. autotrader. com .
2 .
I " Sälj din Bil " , klicka på " Sälj din bil " . Obs : Om du tidigare har postat en annons väljer du " Redigera dina annonsgrupp "
3
Ange ditt postnummer för att börja processen med att skapa din annons

4 .
Välj bland de tillgängliga annonspaket . Standard paketet kommer att omfatta bilens annons i " AutoTrader "tidning , samt på webbplatsen , det kommer att köras annonsen i två veckor och innefattar en e-postlänk , ett foto och en detaljerad beskrivning . Det förstärkta Paketet innehåller allting i Standard Package men kommer att pågå till ditt fordon säljer , och gör också att upp till nio ytterligare bilder att publiceras online , och placerar din online-annons med tydliga bokstäver . Deluxe Package innehåller allt i det utvidgade Package Plus Framhäva din annons på nätet och en miniatyr bild på din bil i listan.
5 .
Fyll i annonsen formulär med fullständig information om fordonet , dess funktioner , dina kontaktuppgifter , samt en detaljerad beskrivning . Förhandsgranska din beskrivning , välj vilket tryck plats du vill att din annons publiceras i , och klicka på Nästa .
6 .
Ladda upp bilder som ska ingå i din annons . Klicka på Nästa .
7 .
Granska din bil detaljer sidan och gör eventuella ändringar . Klicka på Nästa .
8 .
Ange din betalningsinformation. Observera att detta är ett säkert betalningar sida . Klicka på " Skicka beställning " .
9 .
Vänta erbjuder att komma in !

tips och varningar


 • Om du väljer det förstärkta eller Deluxe Package , se till att dra full nytta och efter så många bilder av ditt fordon , inifrån och ut, som du kan .
 • Före fastställande av ett försäljningspris för din begagnade bil , kontrollera dess värde genom Kelley Blue Book , kl http://www. kbb. com .
 • Du kan ofta sälja din bil för ett högre pris än om du handlar den på ett återförsäljaravtal. Men tar du på sig allt ansvar för pappersarbete som krävs för att göra transaktionen lagligt.
 • Var ärlig när du beskriver ditt fordon om du lura din fordonets köpare och de sitter fast med en bil som hade hemlig frågor , Du kan befinns skyldiga .


 • Relaterade artiklar


  Hur man säljer en begagnad bil på AutoTrader
  hur du sälja din bil : vad göra när den presumtive köparen kontaktar dig .
  hur du sälja din begagnade bil på internet
  hur man kan jämföra leasing till att äga en bil
  hur man skall annonsera en bil online
  Hur man säljer en begagnad bil i Kalifornien
  kan du hyra äga en bil?
  hur man skriver en effektiv Begagnad bil annons
  Hur man säljer en begagnad bil på autotrader.com
  hur man skall annonsera din begagnade bil till salu