kvicksilver bergsklättrare Bränslefilterbyte instruktioner

kvicksilver bergsklättrare Bränslefilterbyte instruktioner

Syftet med ett bränslefilter på en Mercury Mountaineer är att ta bort sediment och andra främmande material från bensin innan den når bränslekanalens, bränsleinsprutningar och förbränningsrum. Många, om inte alla, i jord bensin lagringstankar innehålla sediment som bygger upp i tankarna över tiden. Även om de flesta bensinstationer har filtreringssystem, finner alltför ofta sediment fortfarande sin väg in i din bränsletank, vilket kräver att det behövs ett bränslefilter. Ford Motor Company rekommenderar att du byter filtret var 15. 000 miles för att förbättra bränsleekonomin och förhindra motorskador.

Du behöver:
Drop pan
. Bränsleledningen koppla verktyg.
Nya bränslefiltret.


1.
Klättra under förarens sida av Mountaineer i mellan fram och bakhjul med drop pannan, koppla verktyg och nya filter. Leta upp bränslefiltret, vilket är i linje med förarsidan ram järnväg. Om du inte upptäcka det direkt, helt enkelt följa bränsleledningar framåt från bensintank till filtret.
2.
Ställ släppa pannan under filtret. Använd bränsleledningen koppla verktyg för att dra i bränsleledningen klämmorna ur framåt och bakåt bränsleledningar där de ansluter till filtret. Dra inte ut dem helt, utan endast så långt att du kan flytta bränsleledningar bort filtret.
3.
Dra den främre och bakre linjer bort bränslefiltret för hand. Dra ut filtret ur Spännband för hand och sätt dit ett nytt. Kontrollera flödet pilen på det nya filtret pekar mot fordonets främre del.
4.
Skjut både fram och bak bränsleledningar över det nya filtret och försiktigt in bränsleledningen klämmorna tillbaka på plats. Stigning från undersidan av fordonet med drop pannan, koppla verktyg och gamla bränslefiltret.
5.
Vrid tändningsnyckeln till körläge, vänta 10 sekunder och sedan stänga av den. Vrid den till körläge gång, och efter 10 sekunder startar Mountaineer.

Tips och varningar


 • försiktig när unseating bränsleledningen klämmorna eftersom de går lätt sönder och du kan ersätta dem bara genom att köpa en helt ny bränsleledning.
 • Arbeta aldrig på en bränslesystemet medan rökning eller runt en öppen eld.


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör ett solskydd
  hur ändrar motorolja i en 8N ford traktor
  hur du ändrar bromsarna på en 2002 Dodge Stratus
  När måste en Camry Hybrid batteri behöver bytas ut?
  Hur berätta om din kamkedja är pank?
  hur man installerar bromsarna på en 2005 Pontiac G6 GT
  hur man byter bränsle filter i Rochester quadrajet
  hur man installerar tändstift på en 2002 Mitsubishi Eclipse GT
  hur man byter en PCV ventil på en 2002 Honda Civic
  hur man får lukten av cigarettrök från bilklädslar