hur man byter en glödlampa i en PIAA 2100

hur man byter en glödlampa i en PIAA 2100

Det PIAA 2100-systemet, en eftermarknad dimma eller kör-ljussystem, kan installeras på nästan alla fordon. Medan du installerar PIAA 2100 kräver vanligen hjälp av en professionell, lampbyte i systemet är en enkel uppgift som nästan alla, oavsett erfarenhet nivå, kan göra

Du behöver:
stjärnskruvmejsel
. Byte H3 glödlampa.


1.
Vrid PIAA 2100 ljuset stängas av, och sedan stänga av motorn och ta ur nyckeln ur tändlåset.
2.
Gå till bakre delen av PIAA 2100 församling. Om du har lamporna som sitter i den främre stötfångaren-omslag, vilket kan vara fallet om du använder en fabrikstillverkad dimljus paus, kan du behöva få tillgång till området under främre kanten av stötfångaren täcka för att nå baksidan av monteringen.
3.
bort de två skruvarna från baksidan av PIAA 2100 ljus montering. Skjut den främre luckan framåt för att komma åt PIAA 2100 glödlampan
4
Tryck på de två linlås tillsammans. . Detta är den pjäs som säkrar lampan till ljus församlingen. Dra linlås åt vänster för att släppa lampan.
5.
Skjut den gamla H3 lökens trådsanslutning ur lampmonteringen anslutning. Kassera den gamla H3 lampan. Sätt i anslutningen för nya H3 lampan i församlingen anslutningen.
6.
Skjut nya H3 lampan i spåret i den främre luckan. Tryck linlås till höger, och sedan pressa ihop dem och fäst dem under klippet. Fäst den främre luckan tillbaka på montering och sätt och dra åt de två skruvarna.


Relaterade artiklar


hur man byter dörr gummilister i en 1998 Dodge Neon
hur reparera en bil cd-spelare
hur kontrollerna av transmissionsolja på en PT Cruiser
hur ändrar varselljus i en 2005 Subaru Legacy
billigaste sättet att köpa bra däck
hur man byter en startmotor på en 2000 mustang
hur man läser 1991 nissan maxima koder problem
hur du ändrar luftfiltret på en 2007 Toyota Camry
hur man manuellt installera ett däck på en fälg
hur man byter ventilen filtret i en 2007 Acura MDX & RDX