auto organ slipverktyg

auto organ slipverktyg

Auto kroppen reparera kräver många slipverktyg-från makten Sanders till traditionella sandpapper-för olika uppgifter. För större områden eller djupa slipning, yrkesmän använder vanligen luft Sanders, för precision efterbehandling och polering, hand-slipverktyg är nödvändiga

Du behöver:
Phillips skruvmejsel
. . Byte H3 glödlampa.

Sandpapper

Auto kroppen verkstäder använder olika typer av sandpapper. Medellång till fint slippapper tar bort extra kropp fyllmedel och preps fordonet för reparation. För våtslipning, som äger rum efter det att bilen är belagd i färg, kan kroppen reparera butiker använder mycket fina slippapper. Mycket fina slippapper-sandpapper ger en slät yta.

Sandning Blocks

Slipning block är billiga verktyg som är tillgängliga i en mängd olika material. De trycket jämnt, och håll och hålla sandpapper platt mot ytan du slipar.

Air Sanders

Två grundläggande typer av luft slipmaskiner som används på bilar är excenterslipmaskiner och Planslipar. Proffsen använder ofta excenterslipmaskiner för grov slipning, medan de använder Planslipar oftare för efterbehandling eftersom de oscillerar vid rotation och lämnar färre repor.

slipplatta

sander pad är ett mjukt monteringsytan för sandpapper. Det är en viktig slipverktyg eftersom den utgör en metod för att hålla sandpapper på plats. Vissa variationer inkluderar skiva lim, självhäftande papper och krok-och-spärren papper.

Rubbing Compound

Efter fordon har målats och våtslipas, de är behandlade med gnugga förening. Det innehåller ultrafina korn, finare än det högsta betyget av sandpapper. Rubbing förening återställer glans i en bil färgskiktet och skapar en jämn, blank yta.


Relaterade artiklar


hur man kan återställa & vård för lädersäten
hur reparera en överföring filter i en 2005 Jeep Grand Cherokee
hur man byter bränslefiltret i en 1999 Subaru Outback
information om dieselmotortekniken
hur du lägger transmissionsolja till en 2001 Isuzu Trooper
hur du tar bort en remskiva på en liten motor
hur ändrar kuddar skivbroms på en 2001 Toyota Tacoma
kan du köra en bil utan en radiator fan?
hur till vända bort ett ljus kontrollera motorn i en Toyota Camry
bmw hjul dekal avlägsnande tips