hur man rengör ett fårskinn täcka

hur man rengör ett fårskinn täcka

Rengöring av en täcka fårskinn plats kan vara en utmaning. Fårskinn är ett naturligt ämne, och är därför mer känslig för normativa former av rengöring. Var du att tvätta fårskinn klädsel i en vanlig tvättmaskin och torktumlare, skulle de krympa enormt skjul ull och torka ut. Andra metoder kan vara något mer utmanande, men kommer i slutändan visa sig vara långt mer framgångsrik

Du behöver:. .
Vakuum
Mild tvål.
Specialized renare.


1.
Regelbundet, täcker lätt vakuum fårskinn stol. Detta håller fårskinn från att absorbera smuts och andra ämnen som byggs upp med tiden, i slutändan slutar med kala fläckar på klädsel.
2.
Spot-ren smuts och andra spill omedelbart. Ju förr fläckar behandlas, desto enklare blir det att få dem ut. Spot-rengöring med en mild tvål och kallt vatten blandning kommer att ta bort dessa ämnen utan att orsaka omfattande skador på fårskinn.
3.
Använd en specialiserad renare. Företag som säljer fårskinn ofta också att sälja en utsedd renare, såsom Cloud Nine Fårskinn All Purpose Cleaner Protector. Detta inte bara rengör fårskinn, men det lämnar också en skyddande hölje på fårskinn för att hindra smuts från att sjunka in
4.
Skicka dina fårskinn täcker till kemtvätten. När allt annat misslyckas och fårskinn täcker behöver en grundlig rengöring, med dem kemtvättas kommer att vara den mildaste och minst skadliga sätt att göra det. Kemtvätt fårskinn är inte alltid självklart att bli framgångsrik, men det är känt att visa goda resultat.


Relaterade artiklar


hur ändrar vattenpumpen i en Cheva S10
hur man rengör ett AEM dryflow filter
hur man installerar trumbromsar på en 1973 Camaro
hur man byter Serpentine belt i en ’98 jeep
hur ändrar överföring filtret i en 2002 chevy Silverado
Hur gör jag ren trasa bilklädslar?
hur man byter bränsle filter på en Chev S-10 blazer
hur man rengör ytan rost
hur reparera klarlack
vad är en bil tune-up?