hur man kan bli av en mögel lukt i en koffert

hur man kan bli av en mögel lukt i en koffert

Den antika stammen köpte för ett fynd, plötsligt inte verkar så speciell då den befinner sig hem och öppnade upp. Vare sig från gamla unkna papper att klä insidan av stammen eller fukt, lukt mögel kan förstöra skönheten i hittat nya skatten, men det är inte hopplöst. Att bli av med mögel luktar i en väska kan göras hemma, med lite armbåge fett och tålamod, och snart denna gamla skatt kommer att lukta som ny

Du behöver:. .
Ordförande
Färgskrapa.
Diskmedel.
Svamp.
Fläcken.
Pensel.
Kattsand.
Newspaper.


1.
Bort allt papper, färg eller fläckar på insidan av stammen, som alla kan hamnen mögel luktar. Använd en skrapa för att ta bort papper eller måla, tvätta sedan på insidan av stammen med ett milt rengöringsmedel och vatten med en svamp.
2.
Placera stammen ute i friska luften och solljus, var försiktig det inte blir våt av regn eller sprinkler. Prop locket på stammen öppna med en liten stol placerad inne i bålen och vilar locket på det. Lämna utanför under flera dagar eller tills den är helt torr.
3.
Ställ en öppen påse kattsand inne i stammen om lukten ännu dröjer sig kvar, även om inte lika stark. Stäng locket och låt stå i en vecka.
4.
Öppna locket och ta bort kattsand, och om någon antydan till mögel lukt är kvar försöka fylla insidan av stammen med skrynklade upp tidningen och utsläppande barer oförpackade tvål bland tidningen. Stäng locket och låt sitta en vecka till.
5.
Ta bort alla tidningar och tvål. Slät insida av bålen med fint sandpapper. Eftertorka med en ren duk och tillämpa en fläck eller shellack att få fram virke.

Tips och varningar


 • insida stammen kan vara fodrade med färska tapet i stället för färgning.
 • Håll barn och husdjur borta från öppna bagageluckan med locket stödd öppet.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter olja på en 2008 chevy Duramax diesel
  hur du ändrar strålkastare av ett 2000 husvagn
  hur man stänger av ljuset kontrollera motorn på en Passat
  hur du ändrar tändstift för en 2008 Dodge RAM 1500 5,7 l
  hur man byter bränslefiltret i en 1999 Subaru Outback
  Vad är torr ruttna på däck?
  hur du tar bort den främre dörrpaneler på en 98 kontur
  hur du ändrar bränslefiltret på en 2006 mustang
  hur du ändrar Serpentine belt på 1997 aurora
  bränslepump borttagning och installation