hur du installerar en dimma ljus för en 2003 honda

hur du installerar en dimma ljus för en 2003 honda

Honda var en välkänd tillverkare av motorcyklar när den gjorde sin första bil på 1960-talet. Accord var den största Honda bil hittills när det infördes som en 1976 modell. Den Accord växte i storlek under åren, och år 2003 sin standard fyrcylindriga motorn hade fått nästan 100 hästkrafter från den ursprungliga bilens motor. Många Accords kom med förinstallerade dimljus i 2003 års modell som har utbytbara glödlampor

Du behöver:. .
Tolv mm nyckel
10 mm nyckel.
Byte dimma glödlampa.


1.
Demontera dimma ljuset från nedre främre stötfångaren panelen genom att lossa och ta bort de två 12 mm skruvarna med en 12 mm nyckel och de två 10 mm skruvarna med en 10 mm nyckel. Lägg skruvarna åt sidan.
2.
Dra dimman lätta montering rakt ut ur stötfångaren panelen. Koppla ledningarna på baksidan av dimma ljuset församling genom att dra isär för hand.
3.
Vrid glödlampan ut på baksidan av dimma ljuset församling i moturs riktning och kasta det.
4.
Rör inte glaset del av din ersättning halogen dimma glödlampa, som olja eller fett kan den gå sönder i förtid. Håll lampan vid basen och skjut in den i uttaget på baksidan av dimljus församling. Vrid lampan i en medurs tills den låses på plats och fliken på dimljuset monteringslinjerna upp med cutout på lampan.
5.
Tryck ledningar kontakten framifrån stötfångare tillbaka till baksidan av dimma ljuset delarna tills den sitter ordentligt.
6.
Tryck församling dimljuset på plats på framsidan stötfångaren, som du inte klämmer ledningarna. Dra åt skruvarna med en 10 mm och 12 mm nyckel i medurs riktning. Dra inte åt skruvarna.

Tips och varningar


 • Om du oavsiktligt vidrör glaset del av din ersättning halogen dimma glödlampan, torka av glödlampa bort försiktigt med en mjuk, ren trasa innan installation.
 • Testa dina dimljus efter byte. Justera syftet med dimma ljuset genom att vrida skruven på toppen av dimma lampmonteringen med en Philips skruvmejsel i den riktning som krävs för att anpassa målet uppåt eller nedåt. Vrid skruven medurs för att sänka balken och i moturs riktning för att höja balken.
 • För säkerhets skull, se till att du är så synliga som möjligt för andra förare. Kontrollera alla av bilens glödlampor regelbundet och byt utbränd dem så snart som möjligt.


 • Relaterade artiklar


  Hur fungerar en bilbatteri?
  hur ändrar glödlampan dimljuset på en 1991 integration
  hur man ladda en 1999 GM luftkonditioneringsenhet
  hur man rengör fläckar i en bil på taket
  felsökning en sandbläster
  hur du tar bort en PT Cruiser väska passagerare
  hur man byter strålkastare toyota corolla
  hur man byter en PCV ventil i en Honda Civic
  Hur DROP ett oljetråg i en 2000 Malibu
  hur man byter bromsbelägg på en kvicksilver bergsbestigare