hur säkert hävert gas utan en sifon

hur säkert hävert gas utan en sifon

En vanlig störning runt våren varje år upptäcker Gräsklipparen är ur gas. Du kan investera i en yrkesmässig hävert för att få bensin ur din bil är bränsletank, men fysikens lagar också tillåter dig att bygga din egen provisoriska sifon använda saker du har sannolikt ligger runt ditt garage eller uthus. Denna metod gör att du kan upprätthålla säkerheten och undvika att dricka bensin

Du behöver:.
Minst 6 meter trädgårdsslang eller plaströr
. Bensintanken.
Gasbehållare. .


1
Sätt i slangen i bensintanken, skjuta den tills den är nedsänkt i bensin, du kan kontrollera genom att blåsa i slangen, vilket kommer att skapa en bubblande ljud om det har satts in tillräckligt djupt.
2.
Böj slangen i en loop, hålla en av topparna i bensintanken. Denna slinga ska röra vid marken så den andra änden av slangen pekar uppåt. Se till att du har tillräckligt med slang för att lyfta en ände ovanför bensintanken.
3.
Har din gas kan i närheten. Sug på slangen tills bensinen rinner in i den. Stanna när bensinen har nått botten av din slinga. Ta bort munnen från slangen
4
Stick den öppna änden av slangen (som du var bara suger) i munnen av gasen kan. . Göra detta snabbt så att bensinen inte har tid att spilla på golvet. Fyll din gas kan för att önskad nivå.
5.
Stoppa flödet av bensin genom att lyfta både röret och kan ovanför höjden på bensintanken. När gasen har slutat flöda, lyfta slangen ur gasen kan och låt den kvarvarande bensinen i röret rinna tillbaka in i din bil är bensintanken.

tips och varningar


 • Eftersom bensin är både mycket giftigt och brännbart, se till att hålla alla typer av eld borta från den, arbeta i ett ventilerat utrymme, och vara säker på att området är fritt från husdjur och barn.
 • Om någon bensin förtärts, kontakta en giftcentral omedelbart.


 • Relaterade artiklar


  hur man kopplar en bränsleledning från en pump
  hur man byter bakre rotorerna & skiva bromsbelägg på en 97 buick
  hur man kan jämföra bildäck
  diesel insprutare typer
  hur man beräknar utskriftshastighet en högre växel
  hur snabbt gör däcken slits?
  hur man byter en bränslepump på en 2001 förorts
  hur man byter tändstift på en 2000 saturn ls
  hur man byter en bränslefilter i en 1980 Oldsmobile
  hur man installerar tändstift på en 2002 Mitsubishi Eclipse GT