hur man tar betalt en katana 750 batteri

hur man tar betalt en katana 750 batteri

Suzuki Katana 750 sport cyklar erbjuder en blandning av fart och komfort till sina ryttare, med snäva svängar och en kraftfull fyrcylindrig, 16-ventiler. Men för att hålla denna cykel som körs i toppform, måste du se till att ditt batteri regelbundet är laddat, särskilt om det har gått mer än två veckor sedan du använt din motorcykel

Du behöver:.
Insexnyckel eller Ratchet och uttag.
Skyddsglasögon.
Handskar.
Stålull.
Batteriladdare.
Voltmeter.


1.
Öppna sätet panelen för att komma åt batteriet genom att ta bort två skruvar på vardera sidan av sätet nära bensintanken. Du kommer antingen behöva ett Ratchet och uttag eller en insexnyckel, beroende på vilket år din cykel. Rådfråga din instruktionsbok om du är osäker. När skruvarna tas bort genom att lyfta stolen framifrån och dra tillbaka så att det lossnar från kroppen på cykeln.
2.
Sätt på skyddsglasögon och handskar. De vätskor i batterier är starkt frätande och kan bränna dig om de kommer i kontakt med huden.
3.
Kontrollera terminaler för varje batteri-zappande korrosion. Om du märker några, ull använder stål för att skrapa bort det. Ta bort locken på batteriet kamrarna och kontrollerar att de är helt fyllt med destillerat eller avjoniserat vatten. Lämna mössor av medan batteriet laddas, eftersom gaser kan bildas i batteriet och bli en explosion.
4.
Clamp kontakterna på din motorcykel batteriladdare till lämpliga batteripolerna . Den röda klämman sitter på positiva inlägget och den svarta klämman att den negativa inlägg. Anslut din batteriladdare till ett eluttag och slå på den. Låt batteriet flera timmar att ladda.
5.
När batteriet är laddat, koppla ur batteriladdaren och ta bort kontakter, med början den positiva polen. Byt kammaren mössor för att försegla batteriet.
6.
Använd en voltmeter för att kontrollera batteriet. Ett fulladdat batteri standard bör läsa mellan 12,60 och 12,75 volt vid full laddning. Låt batteriet svalna vid behov och sätt tillbaka sätet.

Tips och varningar


 • använda bakpulver för att neutralisera syran som spills på marken eller på kläderna.
 • Om batterisyra kommer i kontakt med huden eller ögonen, spola med vatten.
 • Rök inte eller använd en mobiltelefon i närheten av en laddning batteriet.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort rost från en gastank
  hur man byter värmaren kärna i en 97 Jeep Wrangler
  hur man byter en fläktrem i en Ford F-350 6,0 liter
  hur du tar bort blå från en kromad avgasrör
  hur ändrar bakre hjullager på en BMW E30
  hur du tar bort en inre dörrpanelen
  hur man får en rapport för Europaparlamentet påminner om ett fordon
  hur du ändrar gasfiltret på en 2001 Ford F150
  hur du ändrar bränslefiltret på en ’93 eskort
  Hur att behandla torr röta i däck