hur man rengör svart b pelare på min PT Cruiser

hur man rengör svart b pelare på min PT Cruiser

Debuterade 2000, Chrysler PT Cruiser exemplifieras styling utseendet på 1930-talet i era skåpbil men med slankare linjer och ett val av en sugmotor eller turboladdad 4-cylindrig motor. Även betraktas som en kompakt fordon kommer PT Cruiser ge upp till 76 cu. ft av lastutrymme. Enligt jag CAR Advantage Online, svarade Chrysler rapporter om missfärgning i PT Cruiser B-stolparna med teknisk service bulletin rekommendera att blekning eller missfärgning åtgärdas med en Mopar rengöringsprodukt, men du kan också ha möjlighet att rätta till problemet med gemensamma huskurer.

Du behöver:
Microfiber dukar
. Vit vinäger.
Liten städning badkar.
Mopar Swirl Gratis Cleaner # 05017020AA eller motsvarande.


1.
Leta i B-stolparna i din PT Cruiser. B-stolparna av ditt fordon är de svarta pjäserna för trim som sitter mellan dörr fönster, på utsidan.
2.
Skapa en 50/50 blandning av vit destillerat ättika och vatten i en liten rengöring badkar. Doppa mikrofiberduk i lösningen och försöker torka bort missfärgningar och /eller återkommande vatten-avistainlåning från B-stolparna. Torka av B-stolparna med torr mikrofiberduk.
3.
Använd Mopar Swirl Gratis Cleaner # 05017020AA eller motsvarande om missfärgning kvarstår efter att ha provat ättika och vatten metod. Applicera rengöringsmedel på en torr mikrofiberduk och gnugga in det i kraftigt missfärgad B-stolpe områden. Använd en ren mikrofiberduk för att torka bort diset kvar av renare efter ett par minuter.
4.
Svara dammsugaren flera gånger om missfärgning kvarstår. Om du märker att rengöringsmedel inte kommer att avhjälpa missfärgning, kan du ta bilen till en Chrysler återförsäljaravtal eller behöriga lackeringsanläggningen att ha B-stolparna refinished.

tips och varningar


 • Se till att din B-stolparna är torra och direkt solljus innan du applicerar Mopar rengöringsmedel eller försöker vinägern rengöringsmetod.


 • Relaterade artiklar


  Hur konvertera en cd-spelare till en mp3-spelare bil
  hur ändrar varselljus i en 2005 Subaru Legacy
  hur man programmerar en nyckel till en 2005 BMW X5
  hur man byter en 1992 Buick Skylark överföring filter
  hur man mäter storlekar bildäck
  hur man installerar en EGR-ventil i en ’86 Buick Century
  hur man installerar bak bromsbelägg & rotorer på en 2000 Jetta
  hur man rengör din solskydd
  hur du tar bort EGR på en 1988 corvette
  hur man byter vänster bakljus på en Honda Accord