hur man installerar spotlights

hur man installerar spotlights

Använda strålkastare är en kreativ sätt att visa utsidan av ditt hem. Det finns sätt att lysa ljus i ditt hem ytterdörren och ytterväggarna som kan fokusera på din arkitektur eller trädgården på natten. Solar spotlights eller elektriska strålkastare kan också vara ett bra säkerhetsfunktion samt förebygga att skada faller när man går till eller från din ytterdörr eller i din uppfart

Du behöver:. .
Solar spotlight kit
Låg spänning spotlight kit.

Solar Spotlights


1.
Köp en sol spotlight kit. Läs instruktionerna noga.
2.
Placera den övre delen strålkastarljuset på den lilla botten pinne som går i marken. Vrid överdelen på skårorna och vrid för att låsa ljus på stativet.
3.
Dra fliken ut som aktiverar den solljuset.
4.

sätta strålkastarljuset i marken som pekar i den riktning du vill ljus. Montera fler och lägga var du vill längs utsidan av ditt hem.

Electric Spotlights


1.
Hitta din GFCI (jordfelsbrytare) uttag på utsidan av ditt hus. Om du inte har ett, måste en elektriker en har en installerad. Per Lowe's hemsida, utomhus försäljningsställen ge mer chock skydd om det kan finnas vatten.
2.
Montera låga watt spotlights genom att placera lamporna på tjänster enligt satsen anvisningar. Varje sats kan samla lite annorlunda.
3.
Placera spotlights i marken, som syftar dem i den riktning du vill framhäva.
4.

Lägg ut belysningen kabeln i satsen längs gångvägen bredvid ljusen. Anslut spotlights till kabeln med kontakten mössor i satsen. Du måste läsa specifika instruktioner för din typ av utrustning.
5.
Gräv en liten 3-tums djupa dike med en spade längs gångvägen i ditt hem, och diagonala kortare diken som leder direkt till spotlights. Skjut kabeln ner i skyttegravarna. Ställ spotlights upp och driva dem i marken. Anslut sladden till nätdelen per satsen instruktioner. Power Pack kommer att göras för att hänga på ditt hem bredvid det yttre uttaget. Anslut den till uttaget för att kontrollera att strålkastare alla arbetar. Fyll i den lilla diken för att täcka alla kablar. Din kit kommer att ha sina egna instruktioner för hur du ställer in timern på spotlights.


Relaterade artiklar


hur ändrar bränslefiltret i en 1991 Dodge Ram
hur du lägger transmissionsolja till en 2001 Volkswagen Beetle
hur man målar rostiga stålfälgar
hur man byter bromsbelägg på en H2
Hur man testar tändstift motstånd spolar boot antändning
hur man byter bränslefiltret i en Duramax
hur du tar bort den främre stötfångaren på en Jeep Grand Cherokee
hur man installerar matta i bilar
hur man rengör den vita filmen av tonade rutor
mustang manuell växellåda problem växlingsindikatorer