hur du tar bort kolet i en Ford 4,6

hur du tar bort kolet i en Ford 4,6

Som en del av den interna förbränningsprocessen är kol som produceras. Detta kan bygga upp över tiden, vilket kan ha en negativ effekt på ditt fordons prestanda samt orsaka inre delarna inte att fungera korrekt. Ford 4. 6l motor är inte resistent mot sotavlagringar. Lyckligtvis kan du använda en motor behandling för att rengöra insidan av din Ford 4. 6l motor utan att ta isär den, vilket tar bort de flesta av inlåningen och ge din motor en friskintyg

Du behöver:
Motor rengöring treatmentAssistant.


1.
Instruera din medhjälpare att starta fordonet. Låt motorn värmas upp i ca 10-15 minuter. Titta på temperaturmätare. När nålen är på den ungefärliga halvvägs, eller när det är vid den punkt som du ser när du har kört under en timme eller så, du har nått normal arbetstemperatur och är redo att starta processen kol bort.

2.
Pop huven. Leta reda på gummiutsugring linje (som kan vara mellan 1/2-tums och 1-tum i diameter), som leder in bromsen booster på förarens sida av brandväggen. Bromsen Booster är en rund membran monteras direkt på brandvägg som har bromsen huvudcylindern och hård bromsslangar kör på det. Dra av vakuum leda hand så att linjen är öppen och utsatt.
3.
Häll en tredjedel till hälften av motorns rengöring behandling i vakuum linjen samtidigt som assistent varvtal motorn till cirka 2000 varv. När det angivna beloppet är i vakuum linjen, stäng av bilen och låt den sitta i 10 minuter.
4.
Starta bilen och kör den för ungefär fem miles. Sluta köra och parkera bilen när ingen vit rök ut ur avgasröret.

Tips och varningar


 • bort kolet i din Ford 4. 6l motor kommer att orsaka en hel del av rök att komma ut av ditt fordon, så var inte rädd.


 • Relaterade artiklar


  Syftet med ett bilbatteri
  hur man rengör skåpbilar
  hur du ändrar bränslefiltret på en 1999 Subaru Outback
  hur man byter bränslefiltret på en 1994 Toyota Camry le 4-cylindrig
  hur man tippa detalj person på bilfirma
  bilar luftkonditionering tjänst förfaranden
  blind popnittång instruktioner
  hur man byter tändstift på 2005 ford focus 2,0
  anvisningarna på sandblästring bilar
  Wisconsin katalysator lagar