hur du lägger till vätska servostyrning i en 2000 Golf TDI

hur du lägger till vätska servostyrning i en 2000 Golf TDI

I 2000 Volkswagen Golf tillhörde den fjärde generationen av fordonet, producerade från mitten av 1999 till mitten av 2006. TDI-diesel modell lekte en rak fyrcylindrig 1,9-liters motor som producerar 90 hp. I 2000 års Golf TDI kräver en särskild vätska servostyrning, Pentosin 11S. Att upprätthålla en tillräcklig nivå av styrservoolja är viktigt att ett korrekt utförande av fordonets servostyrning. Du kan lägga till vätska servostyrning till din Golf TDI dig själv i en relativt kort tid

Du behöver:.
Stor platt skruvmejsel.
Bomullstrasa.
Tratt.
1 liter Pentosin 11S hydraulvätska.


1.
Börja fordonets motor och plats för överföring i parken (eller neutralt med parkeringsbroms anlitas om din bil är utrustad med manuell växellåda).
2.
Öppna huven på din bil och hitta det gröna locket som täcker servopumpen, som ligger på passagerarsidan av motorrummet, mellan Vindrutespolare och kylarvätska reservoarer.
3.
Använd en platt skruvmejsel att vända det gröna locket motsols för borttagning.
4.
Kontrollera oljestickan behandlingen av grön servostyrning reservoar mössa. Mätstickan har linjer som anger full nivåer för "hot" och "COLD. " Om du har kört bilen för en bit innan vätskan kontrollera, lita på de "heta"-indikatorn på mätstickan när du fyller behållaren.
5.
Placera pipen på tratten inuti servostyrning oljebehållare och tillsätt en liten mängd vätska åt gången. Byt och ta bort kåpan regelbundet för att kontrollera vätskenivån eftersom det gäller en lämplig "HOT" eller kalla "märke du ska av.
6.
Använd en bomullstrasa för att torka av oljestickan innan du kontrollerar vätskenivån. När nå korrekt oljenivå, hand-dra tillbaka locket på behållaren och avsluta åtdragningsprocessen med din platt skruvmejsel (inte åt för hårt locket med en skruvmejsel, som skador på plastlocket kommer att inträffa).


Relaterade artiklar


hur man rengör sav från en bil
hur man byter bränsle filter på en Celica
hur man byter tändstift på en 2001 Jaguar S-Type v6
Varför blir min 1994 cadillac Deville Concours springa heta?
hur man byter ett luftfilter på en 1999 voyager 4-cylindrig
hur man byter en ventil packning på en Volvo
hur man spara vatten utomhus
hur du ändrar bränslefiltret på en 2006 ford focus
North Carolina utsläpp och säkerhetskrav inspektion
hur du ändrar transmissionsolja av en 2002 VW Jetta