hur du återvinner fordonsindustrin olja

hur du återvinner fordonsindustrin olja

Återvinning fordonsindustrin olja är bra för vår miljö och vår ekonomi. Återvinning av olja håller den förorenar levererar grundvatten, liksom våra floder och sjöar. Det hjälper även att minska vårt lands beroende av importerad olja, eftersom använd motorolja kan återanvändas raffineras till andra bränslen och smörjmedel, därmed få ett andra liv. Återvinning fordonsindustrin olja är inte svårt och kan göras av alla

Du behöver:. . .
Rengör plastburk med lock säker


1
Utför en olja ändra på din bil. Töm begagnad motorolja i en ren plastburk med lock säker.
2.
Kontakta lokala Oljebytesmängd företag eller fordonsindustrin serviceavdelning. Dessa typer av anläggningar utföra dussintals oljebyten på en daglig basis, och de har oftast en etablerad affärsrelation med återförsäljare spillolja.
3.
Fråga om företaget accepterar använd motorolja från allmänheten för återvinning. När du hittar en som gör, få en vägbeskrivning till deras placering.
4.
Besök verksamheten och lämna din behållare av spillolja. När spilloljeuppsamlingen lastbil gör sin nästa schemalagda stopp, kommer din olja läggas till oavsett kvantitet de plockar upp från verksamheten. Så småningom kommer din olja hamnar på en upparbetningsanläggning där den kommer att ses förfinas och återvinns till andra petroleumbaserade produkter.


Relaterade artiklar


hur du ändrar främre rotorn på en sienna
hur du ändrar bromsarna på en 2003 Montana
hur man kan bli av sorkar i vår bil
hur man bygger hastighetsmätaren för en 1972 corvette
hur man kan återställa tråkig billack
hur man ändrar den bakre bromsbelägg på en 2002 Volkswagen Beetle
gör det själv klädsel i en Toyota pickup
hur man byter chocker på en 1998 Dodge lastbil
hur man byter bränslefiltret på en 1997 eskort
hur man kan stoppa en fläktrem från gnisslande