dekal borttagningsverktygen

dekal borttagningsverktygen

Från politiska budskap till återförsäljare logotyper, är dekaler finns på en mängd olika ytor inklusive bil stötfångare, mobiltelefoner, bärbara fall och andra. Budskapen varierar, men den grafiska processen är densamma-vinyl eller bestruket papper, bläck och en tryckpress eller dator skrivare. För att ta bort dekaler, måste du använda en kombination av verktyg för att kunna ta bort dekalen själv och eventuella kvarvarande rester.

Heat Gun

En värmepistol värmer limmet under dekal och lossar dekalen från ytan. Hetluftspistoler finns på hårdvara, hem förbättring och detaljhandel stormarknader samt butiker hantverk och online.

Scraper

En plast eller metall skrapa hjälper till att skala dekaler från de flesta ytor, inklusive metall, plast, vinyl och andra ytor. Om ytan är känslig för repor, täcka skrapan med en butik handduk eller trasa för att hålla skrapan kant från att skära in i ytan.

Självhäftande Remover

När dekalen är från ytan, ett lager av limrester återstår. Använd självhäftande remover för att säkert rensa bort resterna. Adhesive remover finns på hårdvara, hem förbättring och detaljhandel stormarknader samt butiker hantverk och online.

Shop handdukar, dukar och pappershanddukar

att applicera lim remover och rengöra ytan när dekalen är släckt använder shop handdukar, dukar eller pappershanddukar. Inköp repande butik handdukar eller trasor för att inte repa ytan.

Latex eller Handskar

För att hålla händerna rena, bära latex eller arbetshandskar. Handskarna håller även all olja från dina händer borta från ytan du rengöring.

Isopropylalkohol

När dekal och lim är avstängd av ytan, använd isopropylalkohol att rengöra ytan och ta bort lim remover rester. Isopropylalkohol finns på narkotika, hårdvara och byggvaruhus såväl som online. Om isopropylalkohol inte är tillgänglig, tvål och vatten tar också bort alla limrester samt rengör ytan.


Relaterade artiklar


hur du ändrar bromsbelägg på en ford explorer
hur du monterar en bärbar carport ram
hur man ändrar den bakre bromsbelägg på en 2002 Volkswagen Beetle
hur man ladda en 1999 GM luftkonditioneringsenhet
hur man spola en radiator & motorblock
hur man byter dimljus på en Hyundai Elantra GT
hur ändrar glödlampan parkering ljus på en 1996 Camry
hur man ändrar generatorn på en E350
hur ändrar kuddar skivbroms på en 2001 Toyota Tacoma
hur du tar bort luftbubblor i en broms linje med en mityvac