auto städredskap

auto städredskap

Hålla din bil ser blanka och nya tar lite arbete men är definitivt värt den tid och energi. Fel rengöring av verktyg kan orsaka långvariga skador på din färg och interiör, dock, och ibland utan att du inser det. Rätten rengöring verktyg, å andra sidan, gör hela skillnaden i glans och långsiktigt underhåll av din bil eller lastbil.

Bucket

Häll aldrig fordonsindustrin rengöringsmedel direkt på ett fordon. Det är ett råd som verkar självklart men vissa människor glömmer att auto tvättmedel måste spädas först i en hink med vatten. På så sätt kommer du att få ut det mesta av det tvättmedel utan att riskera att skada lack genom att bränna det eller gnugga kontaminerar i det polska

Rengöring Mitts

Ett par bra städning vantar är väsentligt. De bör tillverkade av lammull eller frotté. Båda materialen är absorberande nog att rymma renare vatten blanda men ändå mjukt nog för att tvätta utsidan av fordonet utan att skada polish eller färg. En vante bör användas för att tvätta den övre halvan av bilen och den andra den nedre halvan, så att all smuts och skräp som kommer ut på den övre halvan är inte smörjas in i nedre halvan vid rengöring.

Bomull frottéhanddukar

Enligt Motor Trend Magazine, kan den en gång populära gems skada som faktiskt färgen och finishen på autos. De rekommenderar nu 100 procent frottéhanddukar tyg bomull för deras absorptionsförmåga och mjukhet. Motor Trend varnar också för att torka handdukar med torktumlaren lakan eller mjukmedel eftersom detta kommer att göra handdukar mindre absorberande. De är perfekta för torkning och avtorkning vax på bilens exteriör samt rengöring och polering interiören.


Relaterade artiklar


hur man byter bromsbelägg på en 2006 Nissan Altima
hur man rengör en rullkedjor
en jämförelse av motorcykeldäck
Vilka tecken och symtom på ett dåligt 2001 jeep bränslepump?
hur man släcka "service motorn snart" ljus på ett Saturn Vue
hur man byter en Oldsmobile lampa silhuett dimma
olja för en Honda generator
hur till check Tändstift bränning
hur man byter glödlampor på en 1998 corvette
hur man roterar däcken volkswagon kanin