hur man tjänar pengar på bilrekonditionering

hur man tjänar pengar på bilrekonditionering

Att äga en bil kommer med periodiskt underhåll, men många gånger kan bilägare inte vill rensa ut sin bil. Som en automatisk detailer kan du rengöra och detalj sina fordon för dem. Om du älskar bilar, med en verksamhet auto detalj eller detaljer fordon deltid kan vara jobbet för dig

Du behöver:. . .
Auto rengöringsmateriel


1

Skaffa en mängd olika detaljer utrustning. Kontrollera att du har en mängd olika vaxer, polermedel, repor föreningar och bil leveranser tvätt. Du behöver även en våt /torrdammsugare, fönsterputs och däck och fälg rengöringsmedel.
2.
Sätt upp en plats för dig att utföra ditt arbete detaljer. Du kan hyra eller leasa en plats, men allt du egentligen behöver är en uppfart, carport eller en parkeringsplats. Du kan också gå till hemmet eller företaget av kunden och utför detalj arbeta om han föredrar. Du kan hyra eller köpa en liten kapell, stor nog att köra bil under för att hålla sig borta från värmen om ingen carport finns.
3.
Skriv upp visitkort och marknadsföra dina tjänster med auto återförsäljare, tjänster betjänt och bildelar butiker som Autozone eller O'Riely's.
4.
Häng flygblad runt din lokala samhället, ta ut en annons i platsannonser, eller köra en radio-eller tv annons för att få fler potentiella kunder medvetna om ditt företag.

tips och varningar


 • en högtryckstvätt kan vara en värdefull tillgång i en bilrekonditionering verksamhet. Detta gör att du kan bli av med tuffa lera och rena fordon mycket snabbare.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter bromsbelägg på en Pontiac G6
  hur man kan kontrollera släpvagnens hjul för fett
  hur man byter olja i en 2007 Honda hybrid
  hur du ändrar bromsbelägg på en 1999 Jetta
  hur man byter bakre bromsbelägg på ett arv
  felsökning av en 1991 Toyota Camry som inte kan ändras från park att köra
  hur du tar bort en 350Z sparkplåt
  hur ändrar automatlåda vätska i en 240sx
  hur du justerar strålkastarna på en 2007 Chevy Cobalt
  Varför vibrerar min bil på motorvägen?