hur man byter säkringar på en 98 volkswagon

hur man byter säkringar på en 98 volkswagon

Även med de bästa underhåll rutiner på din 1998 Volkswagen, så småningom kommer du troligen att stöta på en trasig säkring. Att veta hur man byter en säkring i din Volkswagen kommer att spara dyra reparationer och en massa förlorad tid. Håll ett sortiment av olika amperetal säkringar i bilen så att du har en leverans att utnyttja i händelse av en nödsituation. Säkringarna i din Volkswagen är tydligt märkta och färgkodade för att hjälpa dig att identifiera lämpliga säkring för din ansökan

Du behöver:.
Blandade säkringar.


1.
Sitt i förarsätet på din Volkswagen. Leta gruppcentralen vid foten av instrumentpanelen nära ytterväggen panelen. Dra panelen luckan för att komma åt säkringarna.
2.
Ta ut säkringen dragare från toppen av säkringen panelen. Leta reda på säkring du vill ändra och greppa den med tips om säkringen avdragare. Dra rakt bakåt för att dra ur säkringen i panelen.
3.
Skjut ny säkring på plats, foder upp den och skjuta den rakt in klipp säkringen avdragare tillbaka till säkringen panelen. Sätt tillbaka luckan genom att trycka den på plats.


Relaterade artiklar


Hur ändrar jag en indikator lampan i en 2000 ford focus?
hur du tar bort mitt säte i en Toyota Sienna
hur du tar bort krita från bilklädslar
hur du lägger transmissionsolja till en 2001 mercedes E320
hur man kan återställa tråkig billack
instruktioner att ta bort en bensintank
hur man byter bränslepump på en Cheva pickup
hur man byter en kupéfilter på en 2003 Dodge Caravan
blind popnittång instruktioner
hur du tar bort kolavlagringar