hur man byter en sväng signal på en 2002 Eldfågeln

hur man byter en sväng signal på en 2002 Eldfågeln

Den blinkers lamporna på 2002 Pontiac Firebird varna andra bilister på vägen när du vänder eller byta fil. När du anlitar armen blinkers inuti din Firebird, den blinkers på bilen börjar blinka. När en glödlampa brinner ut kan andra drivrutiner snart inget som tyder på att du vänder. Körning utan fungerande blinkers kan innebära en risk för en olycka. Från 2002 Firebird använder en 4. 157 glödlampa för främre blinkers och en 3057 glödlampa i bak

Du behöver:.
JackJack standsSocket och spärrfunktion set.

Front Turn Signal


1.
Lyft framsidan av din Firebird med ett jack. Säkra bilen på pallbockar. Skjut under bilen och leta reda på locket precis under tur signalljus montering. Ta bort de två bultarna locket med en hylsa och spärrskaft.
2.
Vik ned locket, når i facket, och dra ut glödlampan och kabelnätet rakt tillbaka ut i församlingen . Koppla lampan från kabelnätet.
3.
Anslut den nya lampan i selen. Sätt glödlampan i facket, säkra det i ljuset församling. Stäng locket och fäst det med två bultar. Dra åt bultarna med en hylsa och spärrskaft.

Bakre Blinker


1.
Öppna den bakre luckan på din Firebird. Dra kåpa lös på den sida du behöver komma åt. Dra tillbaka mattan för att få tillgång till bakljus församling.
2.
Lossa och avlägsna de fyra vingmuttrar säkra bakljus församling. Dra monteringen ut mot bakre delen av bilen.
3.
Tryck på fliken i, om det behövs och vrid moturs lampfattningen. Dra ut glödlampan ur församlingen. Sätt den nya lampan i aggregatet och vrid medurs.
4.
Placera församling i skarvområdet, och ersätta de fyra vingmuttrar. Dra åt vingmuttern för att säkra monteringen. Byt mattan och tryck kåpa på plats igen.


Relaterade artiklar


hur du ändrar Serpentine belt på 1997 aurora
hur man byter bromsbelägg på en 2005 Kia Sportage
hur man fixar en trasig handskfack
hur man rengör säkerhetsbälten
felsökning en sandbläster
vad är syftet med en serpentin bälte?
hur du tar bort platsen en magnet kvar på bil
hur man polera billet aluminium
hur du ändrar bränslefiltret på en 1999 Kia Sportage
Hur byter jag en bil batteri?