hur man byter bromsbelägg på en 2005 Honda Odyssey

hur man byter bromsbelägg på en 2005 Honda Odyssey

Bromsbeläggen på en 2005 Honda Odyssey är utformade med en Slitagevarnare installerad på inombords bromskloss. Sensorn är bit metall böjda i 90 grader från pad ytan så att när bromsbeläggen blir låg och måste bytas, kommer Slitagevarnare orsakar en skrikande ljud varje gång bromspedalen används. Bromsbelägg bör ersättas så snart du hör givaren för att förhindra ytterligare skador på bromssystemet

Du behöver:.
Domkraft Jack standsLug wrench3/8-inch köra ratchetSet av 3/8-tums köra socketsCommon screwdriverSet av wrenchesBrake vätska.


1.
Höj fordonets front och stödja den på pallbockar. Ta bort däck och fälgar montering, med rörtång. Öppna bromsen skruven bromsok luftskruv på toppen insidan av oket.
2.
In skruvmejseln mellan insidan pad och rotorn och bänd av bromsok kolven tillbaka till sin bar. Stäng skruven bromsok luftskruv, med hjälp av en skiftnyckel och dra åt.
3.
Demontera den nedre bulten bromsok med hjälp av lämplig storlek uttag. Vrid bromsok uppåt på den övre bulten, utsätta bromsbeläggen. Ta bort bromsbelägg, shims och klipp våren från fästet.
4.
Installera den nya fjäderklämmorna som kommer med bromsbeläggen. Fjäderklämmorna gå på någon sida av öppningen i fästet för att säkra bromsbelägg. Montera bromsbelägg mellan fjäderklämmorna, och se till att binda med broms sensorn är placerad på insidan.
5.
Rotera bromsok ner över bromsbelägg och installera lägre bromsok bulten och dra åt. Montera däck och fälgar montering. Sänk fordonet. Lyft huven och kontrollera nivån i bromsvätskebehållaren i huvudcylindern och fyll vid behov.


Relaterade artiklar


hur man byter en Volvo S60 bränslefilter
hur man byter tändstift på en 2003 toyota corolla
hur du tar bort alltför mycket touchup färg från ett fordon
hur du tar bort parfym film från en bilradio och glas
hur man byter kamrem på en 1990 BMW 325i
hur man rengör en EGR ventil på en 1999 huggare
vad är den information som lämnas av en VIN?
hur man återställer en stereo oändlighet bil
hur man kan dra bort en dörrpanel
effektivitet information för fordonsindustrin oljefilter