aluminium polering tips

aluminium polering tips

aluminium och dess biprodukter, som kalium aluminium sulfat, har använts i tusentals år för att bygga, läka sår och färgning av tyg. För närvarande har aluminium hundratals användningsområden, men de flesta aluminium produkter kommer i form av burkar och fordonskomponenter, såsom motorer och hjul. När aluminium blir försummade och smutsig, angrips den lätt. Därför är det viktigt att polera aluminium ofta att hålla sina ser ren och klassisk. Även om det kan verka enkelt att bara polera aluminium, finns det några tips och tricks du bör ta hänsyn till innan du försöker polera alla aluminiumprodukter.

Bort aluminiumbeläggning

När du försöker polera eller återställa aluminium som har börjat riskerar att skada eller är resistenta mot traditionell polering verktyg, är det viktigt att ta bort klarlack som mest aluminiumprodukter behandlas med. Använd ett flygplan strippa eller en möbel-grade färgborttagningsmedel att enkelt ta bort färgen från produkten utan att göra skada på objektet. Detta kommer att tillåta nakna aluminium ska exponeras och redo för polering.

Ta bort repor med sandpapper

Polering aluminium ökar inte bara metallens övergripande utseendet, men det kommer också att öka något brister, till exempel repor. Därför är det viktigt att slipa bort eventuella repor innan polering. Väljer att använda 600-slippapper våt /torr sandpapper medan det är vått så att aluminium partiklar kan tvättas bort från sandpapper för att förhindra ackumulering och ge jämnare slipresultat.

Använd Electric Buffertar och Sanders

Vid slipning eller utför faktiska polering av aluminium, välja att använda elektriska buffertar och slipmaskiner. Elektriska artiklar som buffertar och Sanders kommer att producera en jämnare yta än handredskap slipning och putsning ensam. Dessutom kommer utnyttja dessa verktyg sparar tid och minska risken för polering misstag beror på mänskliga fel.

Använd Mag polska eller juvelerares Rouge

Använd alltid en mag polska för aluminium finish vid polering din aluminiumprodukter hand. Om polering av maskinen, använd sedan juvelerarlupp rouge istället. Juvelerares rouge kommer i en bar. Enkelt tillämpa en riklig mängd till lumpskiva själv medan hjulet är på och spinning. Detta kommer att ge ett jämnt lager runt hela bufferten. Applicera ett lätt tryck på hjulet som det är tryckt mot aluminium. Fortsätt tills den polerade resultatet produceras. För hand-polering, lägga MAG polish till en mjuk, luddfri trasa och applicera i en cirkulär rörelse tills MAG polska har färgats svart eller grå. Därefter tar en ren luddfri trasa och polera bort eventuella mag lack från aluminium. Resultatet blir en föryngrad, glänsande aluminium produkt.


Relaterade artiklar


bilrutan städredskap
hur man rengör en kropp krona gaspådrag
hur man bygger en ledande laddare syra batteri
hur kontrollerna av transmissionsolja på en Saturn SL2
hur man byter en bils däck ventil
hur man byter termostat på en Suzuki aktning
hur man byter MAF sensorn på en 2007 Ford Expedition
hur man installerar en distributör
hur du ändrar bromsarna på en 2003 Montana
hur ändrar diesel filtret i en 2500hd 2007