hur sälar fett lager

hur sälar fett lager

Lager tätningar finns i olika konfigurationer och material. Den vanligaste tätning användas tillsammans med axelmonterade lager är läpptätningar. Som namnet antyder, läpptätningar utgör en relativt tight passform runt en axel. Läpptätningar hitta tjänster som antingen extrudering tätningar-hålla vatten och damm ut ur lagret kaviteten-eller tätningar inkludering-att hålla fett eller andra smörjmedel i lagret hålighet. Ytan på tätningen är i kontakt med axeln kräver en liten mängd av konstant smörjning för att förhindra den från att brinna upp och förlora sin tätande förmåga.

Du behöver:
Fettpistol


1
Kontrollera vilken typ av fett som krävs för lagret. . . Fett typer bör inte blandas om inte omfattande tester utförs för att validera deras förenlighet. Säkerställa lämpliga fettyp är i fettspruta.
2.
Rengör fett beslag som används för service lagret. Placera beslaget fettpistolen på fett zerk och långsamt trampar ner och släpper handtaget för att pumpa fett i lagret hålighet.
3.
Titta på nya fett att börja klämma mellan lagertätningen och skaft. Precis som nytt fett iakttas mellan tätning och axel, sluta smörja och ta bort fettspruta.
4.
Lämna en liten klick fett på fett zerk för att förhindra damm och andra föroreningar från att tränga in i lagret området.

tips och varningar


 • Använd samma fett typ i en fettspruta för att förhindra korskontaminering av smörjmedel.
 • Håll aldrig handen på fettpistolen passande när man pumpar fettet som allvarlig skada kan uppstå.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter startmotorn i en Lexus GS 400
  hur man justerar bromsarna på en motorcykel
  PT Cruiser instrumentpanelen bort
  hur man kan kontrollera växellådsolja på en Ford Mondeo
  hur du installerar en bränslefilter i en 1987 mazda
  hur gör jag ladda om luftkonditioneringen på en 2000 chevy kavaljer?
  hur du tar bort ett däck med ett hjul låsmutter
  hur man byter högtalarna i en ’95 Grand Cherokee
  dodge Hemi oktan krav
  hur ändrar transmissionsolja i en kobolt ls