hur man rengör bilen fläckar

hur man rengör bilen fläckar

Rengöring av bilar hänvisas inte bara till utsidan av bilen, men också för att rengöra bilens interiör. Det är vanligt att fläckar att visa upp på bilklädslar, vare sig från utspilld vätska eller andra olyckor. Olika produkter behövs för att rena olika typer av bil fläckar, och läderklädsel är rengjord annorlunda än tyg

Du behöver:.
Hair sprayClothsPaper towelsShaving creamToothbrushBowlVinegarLiquid diskmedel soapSpongesLeather balsam

Tyg Klädsel
1.
Spraya hårspray på ett bläck på, och låt det sitta i 10 minuter. Fukta en trasa och försiktigt blot fläcken tills den försvinner.
2.
Blot upp vätska fläckar med en pappershandduk. Applicera en liten mängd rakkräm till området, och sedan skura det med en tandborste. Fukta en trasa och gnugga den på området för att rensa upp i rakkräm.
3.
Häll 1 qt. varmt vatten i en skål. Tillsätt 1 tsk. vinäger och 1 tsk. flytande diskmedel tvål i vattnet. Doppa en svamp i vätskan, pressa ut överflödig vätska, och torka den på bensin fläckar. Skölj området med vatten och torka området genom uppsugning det med hushållspapper.

Läderklädsel


1.
Torka upp flytande fläckar med en pappershandduk. Skölj området med en liten mängd varmt vatten och torka den med mer hushållspapper.
2.
Blanda 1 tsk. mild diskmedel tvål med 1 kopp varmt vatten. Doppa en svamp i vätskan, och krama ur överflödig vätska. Torka av alla andra fläckar med svampen och sedan torka området med hushållspapper.
3.
Villkor läder med läder balsam.


Relaterade artiklar


bilbatterier används för ljudsystem
hur man byter en bränsle-filter i en 1992 Mercury Cougar
Hur gnista jag ändra pluggar i en 2005 Dodge Caravan?
hur du tar bort strålkastaren ratten på en 1979 chevy blazer
Hur vet jag om jag har en differentialbroms?
innebörden av dot däck numbers
hur ändrar glödlampan dimljuset på en 1991 integration
hur du ändrar strålkastare på en jetta gli
hur man byter tändstift och trådar i en Plymouth
hur man byter skivbromsar på en Dodge pick-up