hur man byter bränsle filter i en 1999 Plymouth Grand Voyager

hur man byter bränsle filter i en 1999 Plymouth Grand Voyager

Bränslesystemet om 1999 Plymouth Grand Voyager innehåller ett filter som fångar upp föroreningar i gasen. Gasen strömmar genom bränsleledningar och in i bränslefiltret kapseln. Gasen rinner sedan genom det inre filtret insidan av kapseln. Den inre filtrets fibrer bort orenheter från bränslet, rengöring av gas som strömmar ut ur bränslefiltret och in i bränsleinsprutarna. Att hålla gasen främmande utan måste bränslefiltret bytas mellan 40. 000 och 50. 000 miles

Du behöver:.
Jack2 jack standsDrip panClean rags3/8-inch köra ratchet3/8-inch köra uttag.


1.
Park från 1999 Plymouth Grand Voyager i ett ventilerat området och delta i nödbromsen.
2.
Walk to baksidan av 1999 Plymouth Grand Voyager och skruva helt gasen locket från påfyllningsröret på bensintanken. Med det locket kommer att ta bort trycket i bränslefiltret.
3.
Jack baksidan av 1999 Plymouth Grand Voyager upp och sätta pallbockar under den bakre uttaget poäng. Släpp långsamt domkraften så att Van sitter jämnt och säkert på pallbockar.
4.
glider under passagerarsidan bakom van bakom däcket. Leta upp bränslefiltret som är monterad på den övre delen av bensintanken. Denna typ av bränslefilter har tre bränsleledningar som kommer ut av det.
5.
Placera droppskålen under bensintanken i det allmänna närheten av bränslefiltret. Med en ren trasa, komprimera bränsleledningar på ändarna. Bränsleledningarna finns till bränslefiltret med en plastklämma. Komprimering i slutet av bränsleledningen kommer att låsa upp bränsleledningen från klippet. Dra ut på bränsleledningar. Gör detta till alla tre bränsleledningar.
6.
Demontera bulten från bränslefiltret konsolen med 3/8-tums spärrnyckel och en 3/8-tums drivhjul . Dra sedan bränslefilter ur fästet och lägg den i droppskålen.
7.
Placera den nya bränslefiltret i hållaren. Skruva fast bulten i och dra åt den tajt med Ratchet och uttaget.
8.
Skjut alla tre bränsleledningar på lämplig bränslefiltret hamnar. Haka bränsleledningar till samma bränslefiltret hamnar att de var ansluten till på den gamla filtret.
9.
Dra spillbacken ut från under bilen. Skruva gasen tillbaka locket till påfyllningsröret i bensintanken tills det klickar. Sedan slår du på tändningen på och av fem olika gånger. Dra runt motorn på den femte sekelskiftet antändning. Inspektera nya bränslefiltret efter läckor medan motorn är igång. Sedan stänga av motorn.
10.
Jack baksidan av 1999 Plymouth Grand Voyager tillbaka upp och dra pallbockar fram under bilen. Sänk van tillbaka till marken och skjut jack ut.

tips och varningar


 • Var noga med att uppmärksamma där varje bränsle är ansluten till bränslefiltret. Bränslet linjer måste ansluta till samma exakt portarna på nya bränslefiltret.
 • Använd skyddsglasögon vid byte av bränslefilter. Använd aldrig öppen eld kring gas.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort spolpaketet på en mkv
  gör det själv däck-växlare
  hur man fixar en bil matta
  hur man byter bränsle filter på en Celica
  Felsökning korvetter
  hur snabbt gör däcken slits?
  hur man byter tändstift på en 2006 Kia Sorento
  hur du tar bort en PT Cruiser väska passagerare
  hur man tar betalt en odyssé extrem batteri
  hur man byter en 91 toyota 3,0 förrätt