Vilka är de olika fönster färgbrytning?

Vilka är de olika fönster färgbrytning?

Man skulle kunna tro att ett beslut om toning för din bil fönstren skulle vara lätt. Men det finns många olika nivåer och material att välja mellan. Ditt val av nyanser beror på hur mörkt du vill att dina fönster ska vara och hur mycket du vill spendera.

Nivåer

graden av färgning bestäms av hur mycket ljus som kommer ut ur bilen. Nyansen ser mörkare ut inuti på grund av det ljus som inte läcker. Standard nyans nivåer 35 procent och 25 procent. Bilar brukar få 25 procent för sidorna och 5 procent för de bakre fönstren. Flera stater har en högsta graden av färgning, särskilt för förarens sidoruta, men har inget krav på baksidan och bakrutor. Ju högre procent, desto mer värme nyansen speglar.

Typer av Nyans

De vanligaste typerna av färgton är färgade, hybrid och metalliserad. Färgat är en lägre kvalitet och låg kostnad material. Det är nonreflective. De nyanser blir oftast lila och bildar bubblor över tid. Hybrid är en midquality, högpresterande toning som kombinerar färg och metaller. Detta är en storsäljare för många återförsäljare. Den toning avvisar mer solvärme än det färgade materialet. Metalliserad är av högsta kvalitet material brytning. Den solvärme avslag är samma eller något högre än hybrid. Produkten kommer vanligtvis med en livstids garanti.

Hand om Nyans

Använd aldrig rengöringsmedel med ammoniak, eftersom dessa skulle ta bort färg från fönstret. Butikerna har nyans-säkert rengöringsmedel som inte har ammoniak i dem. Använd tvålvatten och en mjuk trasa för att rengöra fönster, och sedan använda rent vatten för att skölja. Torka med en mjuk trasa.


Relaterade artiklar


hur man fixar en bil koka radiator overflow över
hur man rengör EGR ventiler på en oändlighet G20
hur du tar bort tobak lukter från bilar
hur man kan kontrollera koder motor ljus på en 1995 Cadillac Eldorado
hur du tar bort ett däck från fälgen med en TPM-sensor
Felsökning tändspole på en 1994 Volkswagen Jetta
hur man byter en 91 toyota 3,0 förrätt
hur du tar bort en generator på en kavaj
hur man byter bränslefiltret i en Cheva lumen
hur ändrar transmissionsolja i en 2004 Elantra