hur man målar plast hjulhusen

hur man målar plast hjulhusen

Plasten inuti hjulhusen på din bil är plastskydden på insidan av den brunn som monteras på den väl. Att måla hjulet väl täcker du kommer att behöva ta bort locket från brunnen. Varje fordon är olika och processen för att ta bort hjulet väl skydd, skall vara för varje bilmodell. Nästan vem som helst med rätt verktyg och kunskaper kan slutföra jobbet

Du behöver:.
Rörtång
. Jack.
Pallbock.
Ratchet set.
Bensin.
Spray primer.
Spray primer.


1.
Lossa muttrarna från däcket som du kommer att börja med att använda rörtång. Höj fordonet med hjälp av domkraft och sänka bilen på domkraften.
2.
Avlägsna muttrarna från däcket med rörtång och ta bort däcket form av fordonet. Ta bort fästskruvar som håller fast täcker till hjulet väl och dra ut locket från brunnen.
3.
Rengör skyddet med hjälp av bensin och än så att gasen att avdunsta helt. Spray ett lager grundfärg på locket och låt primer torka i två timmar.
4.
Stryk tre lager av sprayfärg för att locket och låt färgen torka i fyra timmar . Sätt tillbaka locket till brunnen och bultarna till locket.
5.
Dra åt bultarna med hjälp av spärrnyckel set och byter hjulet till ramen. Byt muttrarna med däcket och höja fordonet med en domkraft. Ta bort domkraften från under fordonet och lägre fordonet till marken. Dra åt muttrarna med rörtång.


Relaterade artiklar


installationsanvisningarna för en Dodge lastbil radiator
hur du kan kontrollera ett övertryck däcktryck
hur man byter tändstift på en GM 3400
hur du köper däck
hur man byta ut bränslefiltret i en F250 diesel
hur man rengör silikonfett
hur man byter en 1992 Buick Skylark överföring filter
hur ändrar transmissionsolja i en Mitsubishi
hur till vända bort ett ljus kontrollera motorn i en Toyota Camry
hur ändrar överföring filtret i en 2002 chevy Silverado