hur man målar aluminiumfälgar

hur man målar aluminiumfälgar

Fälgar är en viktig del av ett fordon: s överklagande, men de kan vara dyra. Ett enkelt sätt att få lite mer ur bilen fabrik fälgar är att lära sig att måla på aluminium fälgar. Du kan också köpa en begagnad uppsättning fälgar och måla dem för att täcka några repor eller dings. Lär dig att måla på aluminium fälgar och även göra lite pengar genom att måla dem för andra

Du behöver:.
320-slippapper
Sprayburk av etsning primer för fälgar.
Spray burk färg till fälgar.
Tvål.
Vatten.
Svamp.
Sprayburk av klarlack för fälgar.


1.
Ta bort hjulen från bilen. Det är möjligt att måla dem medan på bilen, men du kommer få mycket bättre täckning om du tar bort fälgarna.
2.
Använd 320-slippapper att jämna ut eventuella Knick , repor eller dings i fälgar. De får inte helt försvinna, men de kommer att bli mycket mindre märkbar efter detta steg.
3.
Tvätta fälgarna med tvål och en svamp för att ta bort eventuellt skräp som lämnats kvar efter slipning. Ta bort alla andra material från fälgen som olja och fett. Låt dem torka helt.
4.
Spray etsning primer på hjulet, som täcker hela fälgen. Detta är vad färgen kommer att följa, så alla missade områden kommer att göra att färgen att vara mycket tunn på den platsen.
5.
Måla aluminiumfälgar med färgen genom att spraya det jämnt och smidig. Besprutning för mycket färg får det att springa, så spraya lätt och lägg ett till lager om det inte finns tillräckligt med täckning.
6.
Låt färgen torka ordentligt. Spraya klarlack ovanpå färgen med samma metoder. Låt klarlack torka helt innan montering av fälgar på bilen.

Tips och varningar


 • Hitta etsning primer, färg och klart för fälgar på nästan vilken bil reservdelslager.


 • Relaterade artiklar


  hur du hittar bränslefiltret på en 2002 Honda Civic
  hur du lägger transmissionsolja till ett 2007 mustang
  trasiga dragstång faror
  hur du ändrar bromsbelägg på en 2002 Nissan
  hur man ändrar den bakre bromsbelägg på en VW Golf
  hur man byter bränslefiltret i en 1999 Subaru Outback
  hur man kan kontrollera transmissionsolja på en varm eller kall motor
  hur man gör en Slim Jim lås plocka
  effektivitet information för fordonsindustrin oljefilter
  hur du tar bort innerdörrar trim på en 2001 Passat