hur du justerar strålkastarna på en 2007 Chevy Cobalt

hur du justerar strålkastarna på en 2007 Chevy Cobalt

2007 års Chevrolet Cobalt strålkastare var förinställd på fabriken som en del av fordonets optiska strålkastare siktessystem. I de flesta fall gör strålkastare av detta fordon inte någonsin behöva justeras. Om strålkastarna har ersatts, eller om andra fordon ofta blixt höga balkar på dig, då den vertikala mål för strålkastarna kan behöva justeras

Du behöver:. .
Hylsnyckel med 6 mm hylsa
Tejp eller penna.


1.
Parkera fordonet så att strålkastarna finns 25 meter från en ljus vägg, med strålkastarna mot väggen direkt. Öppna huven.
2.
Leta i syfte prick på linsen av den låga helljus. Det är nära centrum av strålkastaren. Mät avståndet från marken till målet prick.
3.
Mät från marken uppåt på väggen och markera platsen som är samma höjd som syftar prick från marken. Rita eller tejp en horisontell linje på väggen samma bredd av fordonet i höjd med målet dot märket.
4.
Slå på strålkastarna på, med låg balkar bara. Täck strålkastaren inte justeras med något att blockera ljus, till exempel en bit kartong.
5.
Leta reda på vertikala strålkastare som syftar skruvar, under huven nära strålkastarenheten. Vrid vertikala syftar skruven, med en 6 mm hylsnyckel, tills strålen av strålkastaren syftar på den horisontella linjen på väggen. Vrid skruven medurs för att höja vinkeln på strålen. Vrid moturs för att sänka vinkel på strålen.
6.
Justera strålkastare tills strålen placeras i nedre kanten av den horisontella linjen på väggen. Upprepa syftar metod för de andra strålkastaren.


Relaterade artiklar


hur man byter ett slanglöst däck på en fälg
rullager diagnos
hur man beräknar miles per gallon tutorial
hur du tar bort RTV silikon
hur ånga rengöra en bil matta
hur du installerar en förrätt på en Cheva under året 96
hur man byter en pump servostyrning på en 2003 accord
hur man byter bränslefiltret på en 1993 saturn
Hur man testar syresensor på en 1994 toyota 22re
hur man byter en bränslefilter i en Ford 5.4L