hur du återvinner bildelar

hur du återvinner bildelar

Återvinning bildelar är ett ansvarsfullt sätt att ta hand om miljön. Enligt Jorden 911, ett ledande miljötjänster företag, återvinning bilar och delar sparar cirka 85 miljoner fat olja per år. Även om aluminium och stål delar är de mest uppenbara att återvinna, bilar innehåller också många andra diverse delar som du kan återanvända om du lägger lite möda på att ta reda på hur och var du kan ta dessa delar
1.
Bestäm vad auto delar är värt att spara att återanvända eller sälja. Skrot något brutet eller i dåligt skick.
2.
Bort bra delar från bilen och rengör dem så gott du kan. Ta med dem till en begagnad Biltema att sälja, eller skänka dem till en välgörenhetsorganisation, t. ex. United Way.
3.
Leta en av de många anläggningar runt om i landet som accepterar däck, gummislangar, bälten, radiatorer, använda oljefilter och transmissioner. Ring ditt kommunkontor ta reda på var den lokala insamlingen anläggningen. Om din stad inte har en kommer de att hänvisa dig till närmaste anläggning.
4.
Ta bort alla tillbehör till bilen i gott skick, såsom bilstolar, golvmattor och klädslar, och sälja dem till en lokal certifierad Auto Återvinnare eller donera dem till goodwill.
5.
Ta alla kvarvarande aluminium och stål delar till en skrot gård, där de kan smältas ner för att skapa nya metallprodukter.
6.
överväga att donera din begagnade bil till Rawhide Boys Ranch, ett behandlingshem för domstol som avses-ungdomar i New London, Wis. Du kommer att få ett kvitto för ett skatteavdrag för din donation. Andra välgörenhetsorganisationer att tänka på är att Boy Scouts of America och Habitat for Humanity.


Relaterade artiklar


hur man ändrar generatorn på en Dodge 2500 diesel
hur man byter Serpentine belt på en Ford lastbil
hur man installerar tändkablar
instruktioner om hur du ändrar CV gemensamt på en Ford Escort
hur man byter en 2004 Z06 korvett bränslefilter
hur du tar bort strålkastaren ratten på en 1979 chevy blazer
hem rättsmedel för rengöring isen utanför i en bil
hur man rengör skåpbilar
hur man byter tändstift på en GM 3400
hur man målar en släpvagn