hur man smörja krängningshämmare bussningar

hur man smörja krängningshämmare bussningar

Sway barer, eller stänger stabiliseringsmedel, är den del av suspensionssystemet i ett fordon som minskar trafikbuller och krängning, stabilisera vertikala hjulet rörelse och absorberar stötar från kroppen av fordonet. De ligger framför dragstängerna med konsoler knutna till hjälpramen

Du behöver:.
Jack och Jack standsSocket SetAll ändamål silikonsmörjmedel


1 <. . br>
Park fordonet på ett plant underlag. Ställ i nödbromsen och placera ett hjulklossindikator bakom varje bakhjul.
2.
Höj fordonets front med lämplig domkraft och placera en pallbock under den ram på varje sida av fronten. För säkerhets skull dubbelkolla domkraften, bromsen och stoppklossar för att säkerställa att fordonet är stabilt innan man går under fordonet.
3.
Vrid framhjulen hela vägen till en sida att komma åt bussningar krängningshämmare. Använd något vasst, till exempel en spik, för att repa fästet för att identifiera den position den var i innan det tas bort. Det kommer att göra dem lättare att sätta på plats igen.
4.
hitta och ta bort den övre och nedre parentes krängningshämmare med lämplig storlek med sockel och skiftnyckel på ena sidan av fordonet. Ta bort bultarna och luta krängningshämmare mot baksidan av bilen. Lyft upp på konsolen för att flytta den ur position.
5.
Placera krängningshämmare i ett skruvstäd. Smörj krängningshämmare med silikonfett och skjut bussningar bort krängningshämmare.
6.
Smörj bussningarna med en universell silikonfett. Placera bussningar tillbaka på krängningshämmare tills de stannar på krängningshämmaren. Vrid bussningarna så split kanten av bussningar möta fordonets front.
7.
Placera krängningshämmare tillbaka i position på fordonet. Placera konsolerna tillbaka i position som bestäms av märken på konsolerna. Byt ut bultarna och säkra fästen vid fordonet.
8.
Vrid framhjulen till andra sidan och upprepa steg 3 till 7 för bussningar krängningshämmare på andra sidan av fordonet.
9.
Jack fordonet utanför domkraften, ta bort domkraften och sänka den främre till marken. Ta bort stoppklossar och lossa nödbromsen.


Relaterade artiklar


hur man tippa detalj person på bilfirma
hur man kan bryta i nya rotorer
hur du installerar en bränslefilter i en 1987 mazda
hur ska leta efter auto kroppsdelar
rensar varningen tjänsten motorn på 2005 acura
hur du lägger transmissionsolja till en 2001 Volkswagen Beetle
hur man byter luften i kabinen filtret på en 2003 VW Passat
hur du skickar en bil till Italien
hur man installerar en flex fläkt & spacer
bil mögel borttagning