hur man kan bli av möss i en RV

hur man kan bli av möss i en RV

Ingenting ruiner en trevlig och avkopplande resa än att upptäcka din RV är angripna av möss. Möss träda regelbundet husvagnar i jakt på mat, skydd och vatten, och när de väl har angett din RV, de sällan ut om inte fångas upp och tas bort. Husvagnar är rymliga, men ändå ha många gömställen för lömska möss. Att lära sig att snabbt och korrekt bli av med möss i din RV är avgörande om du vill att din RV stanna så ren och gnagare fri som möjligt

Du behöver:. .
Live fällor
Jordnötssmör.
Mesh tråd täcker.
Skum.
Skyddshandskar.
Malmedel.


1.
Bete levande fällor med jordnötssmör. Möss lockas till smaken och lukten av jordnötssmör.
2.
Placera levande fällor i alla hörn av RV, i skåp och längs muren. University of California jordbruks-och naturresursekonomi Statewide integrerat växtskydd programmet rekommenderas fällor cirka 10 meter från varandra bakom objekt, i mörka hörn och på platser där det finns bevis för mus aktivitet.
3.
Kontrollera fällorna regelbundet under dagen, särskilt under de tidiga morgontimmarna och sena timmar natten när möss är som mest aktiva.
4.

Släpp möss ut i naturen. Kontrollera enskilda lagar stat djur för att avgöra om släppa möss ut i naturen är tillåtet. De flesta statliga djur lagar tillåter släppa tillbaka djuren i naturen, men vissa stater kräver att du tar den infångade djuret att ett humant samhälle eller veterinären att avlivas.
5.
Försegla alla små hål och öppningar för att förhindra att möss från att åter komma din RV. Möss kan gå in husvagnar genom undersidan av RV och genom ventilerna ligger på RV, som ugnen ventilen. Placera mesh tråd täcker på ventiler och täta alla små hål och öppningar med skum för att förhindra att möss från att komma in din RV.

Tips och varningar


 • Live fällor fånga djur levande och oskadd, förebygga djuret från att dö, ruttnande och avger en illaluktande lukt i din RV. Du kan köpa levande fällor för sällskapsdjur och järnaffärer.
 • Du kan köpa mesh tråd omslag och skum från järnhandeln.
 • Place naturliga möss repellenter, som malmedel, i din RV för att hålla möss borta.
 • Använd aldrig lim inhumana fällor eller gifter för att bli av möss i din RV, som husdjur eller små barn kan bli skadade av dem.


 • Relaterade artiklar


  hur man fixar ljuset kontrollera motorn på 1995 Lexus
  hur kontrollerna av transmissionsolja på en 1992 BMW 525i
  hur man rengör och detaljer en bilmotor
  hur man byter kylvätska i en 2002 kvicksilver sobel
  hur man byter en serpentin bälte för en Dodge stealth
  typer av bilar undantagna från Kalifornien smog lagar
  Hur ändrar jag en startmotor i en -97 Nissan Sentra?
  Hur man testar transmissionsolja i en WRX
  hur man applicerar 3M Scotchcal film
  hur du tar bort dörrpanelen på en 1993 markis