hur du tar bort repor från bil glas

hur du tar bort repor från bil glas

Bil glas omfattas av effekterna av många material, partiklar och atmosfärisk påverkan. Dessa kan orsaka repor av olika grader ska visas på glaset. Endast ljus repor kan elimineras eller polerade ut. De större kräver glas ersättning. Ljus repor snedvrida reflektion av ljus och därmed minska förarens sikt. Du behöver inte ta bilen till en bilverkstad för att ta bort ljus repor på din bil glas, du kan ta bort dessa repor själv

Du behöver:
Alkohol-baserade cleanser WaterSoapDry oxid ragSmall bowlTablespoonGlycerinCerium. .


1.
Rengör bilen glaset ordentligt. Använd en alkohol-baserade rengöringsmedel eller tvållösning. Skölj tvålvatten av och torka av glaset med en ren torr trasa. Låt glaset torka. Se till att alla rester på glaset har torkas av.
2.
Tillsätt två matskedar glycerin och två matskedar ceriumoxid till en liten skål. Ceriumoxid finns i byggvaruhus och byggvaruhus. Också lägga till två matskedar vatten i skålen. Börja blanda ingredienserna kraftigt.
3.
Lägg lite av blandningen på repad plats på glaset.
4.
Ta en trasa eller en pappershandduk och börja försiktigt gnugga området. Flytta handen i en upp och ner rörelse. Upprepa denna rörelse fyra till fem gånger i samma riktning. Ändra riktningen på rörelsen och polera området från sida till sida. Polska plats i denna riktning fyra till fem gånger.
5.
Upprepa steg 4 tills scratch är knappast syns.
6.
Hojta den sammansatta på repad yta att torka, men inte längre än 30 sekunder. Skölj bort det med mild tvållösning. Ta en torr trasa och polera området.
7.
Kontrollera om scratch är fortfarande synliga. Upprepa proceduren ett par gånger om det behövs.

Tips och varningar


 • Om nageln fångster i grunden är scratch för djup att fixa. Du kan använda en elektrisk buffert med en polerplatta att polera kliade området.
 • inte för mycket tryck på glaset, eftersom det kan bryta. Använd inte slipande rengöringsmedel att polera repiga område, eftersom det kan orsaka mer skada på glas.


 • Relaterade artiklar


  hur man får ett handikapp platta i Texas
  hur man byter tändstift på en 2002 fyrcylindrig Santa Fe
  hur du köper däck
  en jämförelse av motorcykeldäck
  onormalt däckslitage Volkswagen bilar
  hur du tar bort mögel och mögel lukt från en automatisk
  hur man kan kontrollera GM OBD felkoder
  hur man använder en elbil buffert
  hur man använder en spårvidd bränsletryck att minska trycket
  hur man byter en 1995 chevy 2500 trumbroms