hur du återvinner bilbatterier

hur du återvinner bilbatterier

När ditt bilbatteri inte längre fungerar, kan du överväga att kasta den i soporna. Bilbatterier, dock innehålla en hög nivå av bly och andra giftiga ämnen som kräver särskilda hanteringsrutiner. Faktum är att nästan alla stater mandat regler mot missbruk bortskaffande av bilbatterier. Därför är det viktigt att följa lagen och återvinna gamla bil batterier på rätt sätt. Inte bara kommer du spara en stor böter eller fängelse möjliga tid, men du kommer att spara miljön från skadliga kemikalier som finns i den genomsnittliga bilbatteriet.

Du behöver:
Skyddshandskar
. Skyddsglasögon.
Vattentäta behållare.
Telefon.
Fordon att tillhandahålla transporttjänster.


1.
Säker förbereda de döda bilbatteri för transport genom att bära skyddsglasögon och skyddshandskar. Placera batteriet i upprätt position i en vattentät behållare som inte kan välta. Dessa försiktighetsåtgärder är särskilt viktiga om batteriet läcker.
2.
Utforska din bil batteriåtervinning alternativ. Ring din lokala återvinningsstation eller i närheten av bilreparationer butik för att se om de accepterar döda bilbatterier.
3.
Om du kan inte hitta någon lämplig plats att återvinna din gamla bilbatteri, väntan för det årliga AAA bra batteritid Round Up, som hålls för att hedra Earth Day den 22 april. Under Round Up, olika AAA kontor i hela landet erbjuder gratis insamling av döda bilbatterier. Batterierna återvinns för att skapa nya bilbatterier, och en del av de medel som influtit i denna strävan har skänkts till miljögrupper.

Tips och varningar


 • Kontrollera med ditt lokala AAA kontor för att fastställa det exakta datumet för deras Round Up händelse. Många AAA kontoren kommer att acceptera döda bilbatterier under hela april månad, så bli inte orolig om du missar i april 22 Datum.
 • Var försiktig om du lagrar gamla batterier på din egendom. Om inte ordentligt fast i en vattentät behållare kan döda bilbatterier läcker giftiga ämnen i marken runt ditt hem och förgifta din familj och dina husdjur.


 • Relaterade artiklar


  corvette karosseri tips
  hur man installerar en ’02 Honda Civic stuga luftfilter
  hur man byter en drivrem på en ’94 Merc spårämne
  hur man byter tändstift på en Acura Legend 1993
  bil polymerer vs vax
  hur man byter bränslefiltret i en 2001 BMW 330xi
  hur du installerar en bränslefilter på en Duramax diesel
  hur du tar bort blå från en kromad avgasrör
  vad är syftet med en cam sensor?
  hur man byter en 2004 Z06 korvett bränslefilter