hur tyst en högljudd surfbräda rack

hur tyst en högljudd surfbräda rack

Surfbräda rack kan installeras på nästan alla bil eller lastbil. Att ge fordonet förmåga att stapla upp till fyra surfbrädor på ditt tak gör rack mycket bekvämt. En nackdel med surfbräda rack är att de kan bli bullriga när de reser på landsväg eller motorväg. I några få enkla steg kan du tyst att bullriga surfbräda rack och njuta av en trevlig tur till havet

Du behöver:. . .
Fairings


1
Dra åt eventuella lösa remmar. Om ett av banden är lös kan den vibrera fram och tillbaka, slår på taket eller surfbrädor, orsakar massor av buller.
2.
stoppa in de lösa ändarna av banden. Säkert knut dem till bilen eller på band så att vinden inte kommer floppen omkring dem, att skapa ljud.
3.
Installera en spackling på framsidan av surfbräda racket. Detta är ett takräcke tillbehör som säljs av de flesta företag takräcke. Det avleder vinden upp och över ställningarna. I de flesta program finns det fyra krokar som klipp direkt till frambågen av takräcket. Säkra det och dra åt vreden på krokar så spänt som möjligt med händerna för att förhindra rörelse.


Relaterade artiklar


hur Töm bränsletanken på en Honda förman
Hur berätta om en vattenpump går dåligt
hur man rengör EGR ventil för ett pre-1998 Honda-motor
hur du ändrar drivrem till 1998 a4 audi
hur du ändrar bränslefiltret på en 2006 VW Jetta
hur man byter en 2000 Dodge Neon bränslefilter
hur man beräknar utskriftshastighet en högre växel
hur man hittar måla koder för 2001 Toyota Camry
hur man kan dra bort en dörrpanel
hur man byter bränslefiltret i en 2001 BMW 330xi