Hur ändrar jag den vätska servostyrning på en 2002 Nissan Maxima?

Hur ändrar jag den vätska servostyrning på en 2002 Nissan Maxima?

Styrservopumpen på 2002 Nissan Maxima kommer att monteras på ovansidan av motorn på förarsidan av motorn. Vätskereservoaren kommer att monteras på branden väggen på baksidan av motorrummet. Branden väggen är den stora metall mur som löper längs motorrummet går från vänster till höger. Vätskan inuti styrservopumpen och behållaren måste tömmas för att slutföra denna process. Byta vätska servostyrning bidrar till att hålla dig Maxima i körklart skick i åratal så länge du byta vätska korrekt.

Du behöver:
32-oz
.  Cup.
Wrench.
Ratchet.
5/8-inch uttag.
1 qt.
 ersättning Styrservoolja.


1.
Öppna huven på Maxima och position i avloppet kopp under slangen ventilen på vätskereservoaren på elden väggen. Lossa muttern som håller fast slangen till botten av behållaren. Dra slangen från botten av behållaren och dränera vätska i koppen.
2.
Byt ut slangen till botten av vätskereservoaren och dra åt muttern med skiftnyckeln tills muttern sitter åt. Ta bort koppen från under behållaren och kasta vätska i enlighet därmed.
3.
Placera koppen under servopumpen. Ta bort pluggen på undersidan av pumpen med Ratchet och 5/8-inch uttaget. Helt dränera vätska i koppen och sätta tillbaka pluggen i botten av pumpen när alla vätska har tömts.
4.
Ta av locket från toppen av vätskebehållare . Häll långsamt en flaska ersättning styrservoolja i behållaren och sedan tillbaka locket till tanken. Vrid Maxima motor på och vrid ratten till höger och vänster för att sprida den nya vätskan.


Relaterade artiklar


hur man byter främre bromsbelägg på en 2000 neon
hur man väljer rätt typ av 2-takts olja
hur du tar bort vattenfläckar från en bil
hur du lägger transmissionsolja till en 2001 mercedes E320
hur man spola en 2003 växellåda ford focus
hur du ändrar bränslefiltret på en utforskare
hur man byter en bränslepump på en BMW E30
hur du tar bort låsskruven från ett däck
hur du ändrar bränslefiltret på en 1989 honda lxi
billigaste sättet att köpa bra däck