hur man fixar bilen cd-spelare med en cd fastnat i spelaren

hur man fixar bilen cd-spelare med en cd fastnat i spelaren

Sedan början av 2000-talet har mest bilar är utrustade med vanliga cd-spelare. Dessa spelare, medan framåt i teknik som tillverkarna varje år, är benägna att bryta och fel. Ett av de vanligaste felen på dessa spelare som händer när en CD-skiva fastnat i spelaren. Det finns en mängd olika åtgärder du kan vidta för att ta bort din fastnat CD från din spelare utan att skada vare sig spelare eller CD

Du behöver:. .
Cloth
Mild tvål.
Metal polish.
Mikrofiberduk.


1.
Förvandla din tändning till "Acc" position och håller på eject-knappen på din spelare i upp till tre minuter att försöka mata ut cd: n manuellt.
2.

Tryck på "Reset"-knappen på din CD-spelare, och tryck och håll ned reset. Återställningsknappen är ofta en liten svart inbuktning som måste pressas med penna eller ett unbent gem.
3.
Försiktigt bort frontpanelen på din CD-spelare och trycker på eject. Försök att ta tag i din CD från bara inom den spelare som du är närmare till den utan fronten.
4.
Håll mata på din spelare och försök att föra in en skiva i spelaren under fast skivan. Försök att pressa fast skivan upp i utmatning spåret.

Tips och varningar


 • inte tvingar något. Om dessa mildare metoder inte fungerar, kontakta en professionell hellre än att riskera att skada din bil ljudutrustning.


 • Relaterade artiklar


  hur man ladda en 1999 GM luftkonditioneringsenhet
  hur du tar bort uttrycka dörr gångjärnstappar
  hur man rengör skåpbilar
  hur man kan dra bort en dörrpanel
  hur man blandar syntetisk med vanlig olja i en volkswagen gti
  hur man tar hand om en ny bil
  hur du tar bort en vevaxel remskiva på en 1992 förspel
  vad gör min bils bakre gungning?
  instruktioner om hur du ändrar cylindern broms befälhavare på ett ’88 Honda Civic
  hur ändrar kabinen luftfiltret på en ’99 CRV