hur man byter en drivrem på en ’94 Merc spårämne

hur man byter en drivrem på en ’94 Merc spårämne

Motorn i en 1994 Mercury Tracer (ibland kallad Merc) använder en serpentin drivremmen att förvandla alla av motorn tillbehör i synk med varandra. Detta bälte hålls på plats med en automatisk spännare som håller bältet hela tiden. Så småningom kommer dock bältet sträcker sig ut och sträckaren inte längre kommer att kunna hålla bältet. När det händer, kommer du behöva byta drivrem med en ny, vilket tar ungefär en timme att göra

Du behöver:.
3/8-tums breaker bar och uttag.
Byte drivrem.


1.
Pop huven. Leta reda på bältet diagrammet klistermärke på kärnan stöd, och om du inte kan hitta den där, titta i din instruktionsbok. Kontrollera att du har den här informationen innan du fortsätter.
2.
Leta reda på spännaren på ovansidan av enheten remskivor. Installera ett uttag på brytaren baren och vrid spännaren medurs. Dra bältet bort av spännaren, släpp sedan brytaren bar långsamt. Ta bort bältet från resten av remskivor på systemet.
3.
Kör bältet ersätta köra runt remskivorna på motorn enligt diagrammet du hittade i steg 1. Dra spännaren igen med hjälp av brytaren baren, sedan lägga bältet under spännaren. Kontrollera visuellt bältet se till att den inte är vriden längs rullbandet vägen, släpp sedan brytaren baren.


Relaterade artiklar


hur man installerar tändkablar
hur man byter skivbromsar på en Dodge pick-up
hur kontrollerna av transmissionsolja på en PT Cruiser
hur du tar bort innerdörrar trim på en 2001 Passat
hur man byter bränslefiltret i en Cheva lumen
hur du ändrar bromsljusen på en Honda Odyssey
hur man sätter i automatisk transmissionsolja
hur man kan kontrollera överföringen vätskenivån i en FJ Cruiser
hur man ändrar en integration bränslefilter
hur man installerar en auto bil förrätt