instruktioner om hur du ändrar cylindern broms befälhavare på ett ’88 Honda Civic

instruktioner om hur du ändrar cylindern broms befälhavare på ett ’88 Honda Civic

Byte av huvudcylindern på en 1988 Honda Civic är inte komplicerat, eftersom det ligger i motorutrymmet och monterat till makten booster. Huvudcylindern distribuerar bromsvätska till bromsarna när pedalen trycks ned. Bromssystemet är ett hydrauliskt system som använder vätska för att aktivera bromsok. En dålig huvudcylinder förlorar bromsvätska och orsakar luft att komma in i systemet, vilket gör bilen svårt att sluta

Du behöver:. .
Hylsnyckel
Hylsnyckelsats.
Nya o-ringar.
Ny huvudcylinder.
Line nyckel in.
Bromsvätska.
Plaströr.
Tråget.

Byta huvudcylindern


1.
Öppna huven för tillträde till motorrummet. Leta reda på huvudcylindern på baksidan av motorrummet på förarsidan.
2.
Koppla de två bromsslangar gå in i huvudcylindern med en linje skiftnyckel. Kontrollera att du har en stekpanna på plats för att fånga bromsvätska läcker ut.
3.
Skruva loss de två bultarna på baksidan av flaskan med en hylsnyckel. Dessa två bultar hålla den kopplad till makt booster. Dra huvudcylindern bort från makten booster och ut ur motorrummet. Place de gamla cylinder i en tråget att hindra bromsvätska från att göra en enda röra.
4.
Bolt den nya huvudcylindern på effektförstärkare med en hylsnyckel. Säkerställa både bultar är åtdragna.
5.
Byt ut O-ringar i bromsslangar. O-ringen kommer att vara placerad i beslag.
6.
Skruva bromsslangar på huvudcylindern för hand. Dra åt dem med en linje skiftnyckel för att säkerställa att linjerna är säkra.
7.
Öppna behållaren för hand. Fyll till den utsedda nivå med bromsvätska. Nivån kommer att anges på sidan av huvudcylindern. Dra tillbaka locket på huvudcylindern.

Blödning bromsarna


1.
Instruera en partner sitta i förarsätet. Instruera honom att starta bilen.
2.
Leta luftnings ventilen på bakre vänstra hjul på bilen. Luftnings ventilen kommer att vara placerad på toppen av bromsen församlingen.
3.
in en plastslang på toppen av luftnings ventilen. Se den andra änden av röret är i en tråget. Detta kommer att användas för att fånga några ytterligare bromsvätska.
4.
Lossa avluftningsskruven ventilen med en 7 /16 "skiftnyckel. Vrid den moturs ett helt varv för att lossa den, stäng sedan ventilen.
5.
Instruera assistent för att trycka på bromspedalen upprepade flera gånger och sedan hålla pedalen nere. Låt assistent vet att pedalen kan sjunka mot golvet, men han måste hålla trycket på pedalen. Öppna ventilen ungefär en kvarts varv och dra sedan åt ventilen som bromsvätska slutar komma ut på linjen. När ventilen är stängd, säger assistenten att släppa pedalen. Upprepa denna process flera gånger tills luftbubblorna inte längre rinna ut med bromsvätska. Se till att assistenten vet inte släppa pedalen tills sa.
6.
Övervaka nivån på bromsvätska i huvudcylindern hela blödning processen, och fyll som behövs för att hålla den från får mer än halvtomt. Fyll inte förbi linje på sidan av behållaren.
7.
Upprepa blödning förfarande om de tre resterande hjul. Lufta förarsidan bakhjulet, passagerarsidan framhjulet och den förarsidan hjulet.

Tips och varningar


 • Låt inte huvudcylindern gå torr i processen för blödning. Detta kommer att låta luft in i bromsledningar och processen för blödningar måste göras igen.
 • inte tillåter pedalen att släppas samtidigt som avluftningsskruven ventilen är öppen. Detta kommer att suga luft tillbaka in i linjerna.
 • mycket försiktig när du arbetar under bilen. Se till att parkeringsbromsen är inställd och bilen är på en plan yta.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar en distributör
  hur man byter inline bränslefiltret på en 1977 Ford F-250 v6
  Hur ändrar jag upp oljan i en 2006 toyota corolla?
  hur man kan hoppa starta en bilmotor
  hur man läser ljuset kontrollera motorn på en Honda
  hur man stänger av ljuset kontrollera motorn på en 2000 Mazda B4000
  hur du ändrar bränslefiltret på en 2002 chevy Silverado 6.6l diesel
  hur du ändrar bromsbelägg på en sonat
  hur man kan kontrollera styrning vätska när motorn är varm eller kall
  cv axel avlägsnande