hur reparera en bil cd-spelare

hur reparera en bil cd-spelare

Automotive CD-spelare, liksom alla andra cd-enheter kan stöta på uppspelning frågor. Dessa uppträder vanligen över tid när damm och annat skräp hitta sin väg in i inälvsprodukter av CD-spelaren och hålla sig till lasern eller objektivet, vilket gör att CD för att hoppa. Detta och några andra frågor är vanliga och kan fästas med några rengöringsmedel objekt i fingertopparna

Du behöver:.
Tryckluft
. Platt skruvmejsel.
Ersätter säkringen.
Fuktig trasa.
Ficklampa (tillval).


1.
Mata ut CD: n ur CD-spelaren och spraya ett par skott av komprimerad luft i produkten. Detta tar bort damm och annat skräp (såsom hår och smuts) som fastnat i linsen och laser.
2.
Inspektera ned på CD. Om det är smutsigt, ta en fuktig trasa och torka rent. Ge det tid att torka innan du sätter i CD in i spelaren.
3.
In en liten platt skruvmejsel i CD-spelaren om CD inte är mata ut. Detta sker oftast om cd är fångad på en del av spelaren från ovan. Skjut spetsen på skruvmejseln mot baksidan av CD (du kanske vill använda en ficklampa för att se insidan) tryck sedan ned på baksidan av CD-skivan. Detta vinklar CD upp något, vilket gör att CD att mata ut från spelaren.
4.
Kontrollera säkringen för CD-spelare (oftast placerad under ratten eller fordonets huva). Om CD-spelaren, tillsammans med klockan och kanske dörren fönster eller takbelysning, inte fungerar, det beror på att säkringen är skadad. Byt ut säkringen mot en ny som finns på de flesta bildelar butiker.


Relaterade artiklar


hur man byter en 1998 honda lx bränslefilter
hur man installerar dubbar för vinterdäck hemma
hur du lägger transmissionsolja i ett 2007 tundran
hur man lufta kopplingen på en 1998 Ford Ranger
hur man byter kuddar skivbroms på en 1999 Dodge Stratus
hur man byter tändstift på en 2002 Hyundai Sonata fyrcylindrig motor
hur man byter bränslefiltret på en 2006 utforskare
hur reparera klarlack
hur du tar bort glasyr i billack
hur man installerar en distributör