hur man byter dimstrålkastarna på en 2001 Pontiac Montana

hur man byter dimstrålkastarna på en 2001 Pontiac Montana

Fabriken dimljus på 2003 Pontiac Montana sitta på stötfångaren, det enda anslutningspunkt till dimljus är direkt bakom dem. Varje dimma ljuset består av ett plasthölje med en 55-watts "880" glödlampa. De dimljus är låga nog att användas varje gång strålkastarna är på, eftersom de inte blinda mötande förare och kommer att ge en bred, halvljus över vägen framför din van

Du behöver:.
Nyckel set.
Phillips skruvmejsel.


1.
Öppna huven på din Montana och lokalisera den negativa batterikabeln på batteripolen. Ta bort bult från batteriet med en skiftnyckel och ta bort den negativa batterikabeln. Ställ kabeln åt sidan medan du arbetar.
2.
Placera dig under framsidan av van och leta reda på fästskruvarna på främre delen av innerskärm liner. Ta bort skruvarna med stjärnskruvmejsel tills du kan flytta liner nog att komma åt baksidan av fag lampan.
3.
Nå upp och ta tag i baksidan av dimma glödlampa uttaget, vänd den ett u00BC varv moturs och dra sedan ut den på baksidan av huset. Släpp kontakten ledningsnätet från glödlampan genom att lyfta upp låsfliken och dra bort den från baksidan av lampan.
4.
Bort glödlampan från under bilen och kasta det. Anslut kontakten ledningsnätet till baksidan av den nya lampan, trycka in den tills låsfliken engagerar. Sätt i lampan i baksidan av dimma lamphuset och vrid det medurs u00BC varv, låser den på plats.
5.
Installera fästskruvarna som håller det inre fender liner på plats, med en stjärnskruvmejsel, sedan flytta upp till motorrummet. Installera negativa batterikabeln på den negativa batteripolen och installera bult. Dra åt skruven med en skiftnyckel tills kabeln sitter fast.

Tips och varningar


 • Rör aldrig en ersättare glödlampan med bara händer, som oljor från huden kan orsaka att lampan för att bränna ut i förtid och att eventuellt explodera under normal drift.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter bränslefiltret i en Duramax
  hur man stänger av ljuset kontrollera motorn på en 1996 Subaru Outback
  california bil smog krav
  hur du installerar en bränslefilter på en 95 neon
  instruktioner för att ersätta en fläktrem
  hur man installerar tändstift till en Honda CR-V
  hur man byter en kupéfilter på en 2003 regal
  Hur ändrar jag det transmissionsolja för en 2003 Ford Focus wagon ztw?
  Hur att behandla torr röta i däck
  hur man byter tändstift på en 2006 Uplander