hur du tar bort platsen en magnet kvar på bil

hur du tar bort platsen en magnet kvar på bil

Magneter gör ett bra jobb med att hålla sig till metall, men när det appliceras på ytan av en bil, kan de repa lacken. Det beror på magnet plockar upp mikroskopiska metallspån och, när magneten på bilen, pressar metallen mot färgen. Mer troligt är dock smuts och fett på bilen blir dras över färgen medan magneten tas bort, eftersom de flesta magneter inte lyfts rakt upp från bilen

Du behöver:. .
Bucket
Rengöring av bilar tvål.
Microfiber handdukar.
Sämskskinn.
Slang.
Microfiber mitt.
Automotive detaljer spray.
Automotive detaljer Dammskyddsöverdrag.
Automotive detaljer vax.
Skumspridning kuddar.


1.
Parkera bilen på en skuggig plats. Tvätta bilen med tvål biltvätt, hinken, slangen och microfiber mitt. Se till att tvätta bilen uppifrån och ner så all smuts från botten av bilen inte repa lacken på toppen av bilen. Torka bilen med sämskskinn.
2.
Applicera Dammskyddsöverdrag till skumspridning pad. Gnid polska på repad yta i en cirkulär rörelse för att rensa upp i mål. Sedan polera bort lacket med en microfiber handduk.
3.
Applicera vaxet till en ny applikator pad och applicera vaxet till ytan i en cirkulär rörelse. Låt vaxet dis över på ytan, torka bort det med en cirkelrörelse och en microfiber handduk.
4.
Spraya ytan med fordonsindustrin detaljer spray, torka sedan rent Använd en ny microfiber handduk i en cirkulär rörelse. Titta ner bakom ytan och leta efter märken. Om nödvändigt, upprepa steg 2 till 4 för att klara upp alla återstående repor.


Relaterade artiklar


hur man byter tändstift på en 1975 mercedes
hur man byter bränslefiltret på en 1994 Toyota Camry le 4-cylindrig
hur man byter bränsle filter på en 2006 vw tdi
hur man underhåller lädersäten
hur man byter tändstift på en skalbagge
hur man kan kontrollera diesel glödstift
Hur man testar bil Struts
Hur får man en hävert gå
hur man beräknar utskriftshastighet en högre växel
avlägsnande av auto färg översprutning