hur du tar bort bläck från bildörren vinyl

hur du tar bort bläck från bildörren vinyl

Bildörren vinyl tenderar att vara något porös och har fläckar, som bläck, tätt. Ju tidigare du märker att bläcket och försök att rengöra den, desto bättre. Efter det har bakats på av solen och värmen i bilen, blir det allt svårare att ta bort denna typen av färg. Du måste ha tålamod när du rengör vinyl, om inte bläcket är mycket fräsch, kommer det ta ett tag att ta bort. Persistens borde betala sig dock

Du behöver:. .
Cup
Tvättmedel.
Gummihandskar.
Pappershanddukar eller bomullspinnar.
Tvättsprit.


1.
Fyll en ren kopp med kallt vatten och tillsätt några droppar tvättmedel. Använd ett rengöringsmedel som hävdar att man kan ta itu med touch fläckar, som bläck.
2.
Ta på gummihandskar och, beroende på storleken på fläcken, doppa antingen en pappershandduk eller bomullstuss i denna rengöring blandning. Badda på bläck, som täcker den helt.
3.
Använd en frisk, torr pappershandduk att torka av området. Försök att inte sprida vätska runt, men annars kommer du sprida fläcken. Om några av bläck lossnade på pappershandduk, använda nya handdukar och hålla tillämpning av rengöringsmedel, torka bort mer och mer.
4.
Använd tvättsprit, efter att du har bort så mycket bläck som du kan med tvål och vatten. Bara doppa ett hörn av en torr pappershandduk eller en bomullspinne i tvättsprit och torka området. Lösningsmedlet får lossna bläck från vinyl, om det inte har varit på det under en längre tid, i vilket fall, kan ingenting, allt enligt Procarcare. com. (Se referenser 1)
5.
Dumpa renare ur koppen, skölj sedan koppen och fyll på med rent vatten. Använd en ny pappershandduk för att skölja bort rester av tvättmedel eller alkohol från vinyl.

Tips och varningar


 • stället för tvättmedel, prova en automatisk vinylrengöring på fläcken innan du använder alkohol. Leta efter vinyl städare hos återförsäljare auto utbudet. Använd det på samma sätt som rengöringsmedel användas. Tillämpa den, torka sedan bort det


 • Relaterade artiklar


  Hur du tar fläkten från en bil
  hur man läser motorn kodar för ett 340 Mopar
  Hur man testar transmissionsolja i en WRX
  hur man ändrar en integration bränslefilter
  hur förändringen motorolja i en Ford explorer 2002 steg för steg
  hur man byter en Volvo S60 bränslefilter
  hur man byter horn relä för 1984 Volkswagen kanin
  hur man byter Serpentine belt på en 1996 safari
  hur man gör auto målning
  hur man gör ett oljebyte på en 2003 Durango